123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Cyber Monday

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Cyber Monday!

PG-545XL zwart hoge capaciteit

Bestel hier uw zwarte Canon PG 545XL cartridges met hoge capaciteit en betaal gegarandeerd de laagste prijs. Tip: kies voor 123inkt huismerk PG 545XL cartridges en ontvang de maximale hoeveelheid inkt!


Haal snel en goedkoop nieuwe Canon PG 545XL cartridges in huis

Het verschil tussen Canon PG 545XL cartridges en Canon PG 545 cartridges is aan de buitenkant niet te zien, maar de XL-cartridge heeft wel degelijk een hogere capaciteit. In de zwarte PG 545XL zit bijna twee keer zoveel inkt als in cartridge met standaard capaciteit. Als u veel afdrukken maakt, bijvoorbeeld bij zakelijk gebruik, is het dus verstandig om voor de Canon PG 545XL te kiezen. Deze cartridges passen in diverse Pixma-printers van Canon, maar twijfelt u of PG 545XL het juiste nummer voor uw printer is? Zoek dan de geschikte cartridges op met behulp van het Canon printertypenummer. Wij tonen u dan een overzicht met alle passende cartridges, zodat u zeker weet dat u de juiste bestelt.

Voordelige huismerk PG 545XL cartridges

Wij hebben niet alleen originele Canon PG 545XL cartridges in ons assortiment, maar ontwikkelen voor dit cartridgenummer ook onze eigen 123inkt huismerk cartridges. Deze doen er qua capaciteit nog een schepje bovenop: met 17 milliliter inkt is dit uw beste optie als u voor maximale capaciteit wilt gaan. Bovendien is de huismerk PG 545XL vele malen goedkoper dan het origineel, waardoor u dubbel bespaart: meer inkt voor een lagere prijs! Door te kiezen voor een Canon 545 / 546 multipack krijgt u zelfs nog meer korting. U ontvangt dan de zwarte PG 545XL én de CL 546XL kleur (cyaan, magenta en geel) voor een voordelige combinatieprijs.

Veelgestelde vragen

Welke inkt heeft mijn Canon printer nodig?

Op de website van 123inkt zoekt u snel en eenvoudig op welke cartridges in uw type printer passen. Zoek op het Canon typenummer en wij tonen u dan alleen de geschikte cartridges.

Hoeveel inkt zit er in Canon PG 545XL cartridges?

  • In de originele Canon PG 545XL cartridges zit 15 milliliter inkt
  • Echter, in de PG 545XL cartridges van het 123inkt huismerk zit 17 milliliter inkt
  • Huismerk cartridges zijn dus niet alleen goedkoper, maar bevatten ook 2 milliliter meer inkt dan het origineel!

Waarvoor staat PG bij de PG 545XL cartridges?

PG staat voor pigmentinkt. Deze iets dikkere inkt zorgt voor scherpe afdrukken van teksten, die langdurig goed leesbaar blijven. Ideaal wanneer u documenten wilt archiveren!


Wilt u Canon PG 545XL cartridges kopen, maar heeft u nog andere vragen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.