123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

CL-546XL kleur hoge capaciteit

Print snel weer verder met een nieuwe Canon CL 546XL cartridge. Hier bestelt u een nieuwe kleurencartridge of een multipack met kleur en zwart. Tip: met ons 123inkt huismerk bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding!


Goedkope Canon CL 546XL cartridges bestellen

Is uw CL 546XL kleurencartridge leeg? Koop dan hier direct een nieuwe! Deze cartridge is onderdeel van de Canon 545 / 546 serie voor diverse Pixma-printers. De CL 546XL is gevuld met kwalitatieve ChromaLife kleuren inkt, vandaar de letters ‘CL’ in de naam. Deze inkt zorgt voor heldere, scherpe foto’s die lang mooi blijven. Combineer de kleurencartridge met de zwarte PG 545XL en uw printer heeft alle benodigde inkt om u de komende tijd te voorzien van representatieve documenten en kleurrijke foto’s. U kunt beide cartridges los bestellen in onze webwinkel, maar u kunt ook kiezen voor een multipack waarin zowel de CL 546XL als de PG 545XL zit.

Canon CL 546XL cartridges met hoge capaciteit

De XL in de naam van deze cartridges staat voor extra veel inhoud: de CL 546XL bevat namelijk 13 milliliter inkt en dat is al een stuk meer dan de 9 milliliter in de gewone Canon CL 546. Wilt u nog goedkoper printen? Overweeg dan ook eens de cartridge van het 123inkt huismerk. Deze bevat namelijk 17 milliliter inkt én is goedkoper: de maximale hoeveelheid inkt voor de laagste prijs, zonder kwaliteitsverlies. Wij ontwikkelen en testen de huismerk CL 546XL cartridges namelijk zelf, zodat we u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Kiest u ook een keer voor het huismerk? Dan ervaart u zelf de voordelen!

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan Canon cartridges mee?

Dit is erg afhankelijk van de inhoud van de cartridge. Op 123inkt.nl geven we per cartridge een indicatie van het aantal pagina's dat u ermee kunt printen.

Hoeveel meer inkt zit er in huismerk CL 546XL cartridges?

  • Canon CL 546XL cartridges bevatten 13 milliliter kleuren inkt
  • Onze 123inkt huismerk CL 546 cartridges bevatten 17 milliliter kleuren inkt
  • Huismerk cartridges zijn dus niet alleen goedkoper, maar bevatten ook 4 milliliter meer inkt!

Heb ik garantie op huismerk varianten van Canon cartridges?

Jazeker, wij geven een levenslange garantie op al onze 123inkt huismerk cartridges. Ook kan de printerfabrikant u nooit garantie op uw printer weigeren na het gebruik van huismerk cartridges.


Wilt u Canon CL 546XL cartridges kopen, maar heeft u andere vragen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.