123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

PGI-570PGBK zwart

Bestel hier de Canon PGI-570PGBK inktcartridges voor verschillende Canon Pixma printers. U vindt zowel inktcartridges van origineel Canon als inktpatronen van ons voordelige huismerk. Kies voor 123inkt cartridges en ontvang meer inkt voor een lagere prijs! Wilt u nog meer besparen? Kies dan voor een multipack. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te maken van uw Canon printer gebruikt u een reinigingscartridge.

Koop de Canon PGI-570PGBK inktcartridges hier voor de laagste prijs!

De Canon PGI-570PGBK inktpatronen zijn ideaal om foto’s, promotiemateriaal en andere documenten af te drukken. Deze zwarte inktcartridges werken samen met de kleurencartridges in uw Canon printer. Heeft u naast zwarte inktpatronen ook kleurencartridges nodig voor uw Canon printer? Kies dan voor een van onze multipacks die zowel zwarte als kleurencartridges bevatten van ons huismerk. Zo heeft u meteen alle inktpatronen in huis om de scherpste afdrukken te maken met uw Canon printer.

Kies voor meer volume met de Canon PGI-570PGBK XL inktcartridges

Gebruikt u uw Canon inkjetprinter regelmatig bij u thuis of op kantoor? Kies dan voor de PGI-570PGBK inktpatronen met hoge capaciteit, aangegeven met XL. Deze inktcartridges van hoge capaciteit bevatten meer inkt waardoor u ze minder vaak hoeft te vervangen. Kiest u voor de PGI-570PGBK XL inktpatronen van ons 123inkt huismerk? Dan ontvangt u nog meer inkt voor een lagere prijs.

De voordelen van de PGI-570PGBK huismerk inktpatronen

Met de Canon PGI-570PGBK cartridges van ons huismerk garanderen we niet alleen de hoge kwaliteit van de inkt, maar zorgen we ook voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze huismerk inktcartridges zijn goedkoper dan de originele Canon PGI-570PGBK inktpatronen én ze bevatten meer inkt van natuurlijk zwart pigment. Op het gebruik van huismerk inktcartridges bieden wij altijd 100% tevredenheidsgarantie en levenslange garantie. Huismerk Canon PGI-570PGBK inktcartridges bevatten meer inkt dan het origineel, zoals u hieronder kunt zien:
 
Inktcartridge Origineel 123inkt huismerk Verschil
Canon PGI-570PGBK 15,4 milliliter 16 milliliter 0,6 milliliter
Canon PGI-570PGBK XL 22,2 milliliter 27,5 milliliter 5,3 milliliter

De standaard huismerk cartridges bevatten 0,6 ml meer inkt dan de originele Canon inktpatronen. De XL-cartridges bevatten maar liefst 5,3 ml meer inkt dan de originele Canon PGI-570PGBK cartridges!

Canon PGI-570PGBK reinigingscartridges voor optimaal printen

Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te maken van uw Canon inktcartridges, is het belangrijk om eens in de paar maanden de printkoppen van uw Canon printer te reinigen. Deze kunnen namelijk verstopt gaan raken met stof of eventueel opgedroogde inkt (als u uw printer lang niet heeft gebruikt). Dit lost u allemaal op door gebruik te maken van een reinigingscartridge van ons huismerk. De reinigingscartridge plaatst u, waar u normaliter de inktcartridge zou plaatsen. Dit onderhoud zorgt ervoor dat de printer altijd klaar is voor gebruik. Reinigingscartridges koopt u in een multipack met alle kleuren of los, alleen in het zwart.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Hoe reinig ik het PGI-570PGBK inktpatroon in mijn Canon printer?

Om zo lang mogelijk te genieten van uw Canon printer reinigt u deze regelmatig best met een Canon PGI-570PGBK XL reinigingscartridge. Vervang uw inktpatroon met een reinigingscartridge en selecteer vervolgens het reinigingsprogramma op uw Canon printer. Kies of u alleen de zwarte inkt, alleen de kleuren of alle inkt wilt reinigen. Met één reinigingscartridge kan u ongeveer 10 keer reinigen.

Welke Canon printers gebruiken met de Canon PGI-570PGBK inktcartridges?

De Canon PGI-570PGBK inktcartridges zijn geschikt voor veel Canon printers uit de Pixma-serie, waaronder:
  • Canon Pixma MG7750
  • Canon Pixma TS5053
  • Canon Pixma MG7751
  • Canon Pixma TS8053


Heeft u nog vragen over het bestellen van Canon PGI-570PGBK inktcartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.