123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

570 PGBK zwart

Canon PGI 570 PGBK cartridges passen in diverse Pixma-printers. Bestel ze hier in een handig multipack met kleurencartridges! Wij leveren Canon PGI 570 en 571 cartridges direct uit voorraad en met laagsteprijsgarantie.


Canon PGI 570 cartridge leeg? Bestel direct een nieuwe!

De Canon PGI 570 PGBK cartridge bevat niet zomaar zwarte inkt: deze pigmentinkt is iets dikker dan andere inkt. Hierdoor print u intensieve zwarttinten en rollen tekstdocumenten altijd haarscherp uit de printer. Samen met de Canon CLI 571 inkt in zwart, cyaan, magenta en geel heeft uw printer vijf cartridges klaarstaan om afdrukken van hoge kwaliteit te realiseren. Print u regelmatig foto’s of gebruikt u de printer veel? Kies dan voor een Canon PGI 570XL cartridge met hoge capaciteit. Hierin zit bijna 7 milliliter meer inkt, dus deze hoeft u minder snel te vervangen.

Voordelen van huismerk PGI 570 cartridges

Kiest u voor originele Canon PGI 570 PGBK cartridges, dan zijn deze in onze webshop gegarandeerd het laagst geprijsd. Dat blijkt ook uit onderzoek van de Consumentenbond, waar onze A-merk cartridges als goedkoopste uit de test komen. U kunt ook voor ons nóg voordeligere 123inkt huismerk kiezen. Deze cartridges ontwikkelen en testen wij helemaal zelf, waarbij we zorgen dat ze perfect geschikt zijn voor uw Canon-printer. De huismerk PGI 570 voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen, maar is stukken goedkoper dan het origineel. U ontvangt bovendien de meeste inkt in een huismerk PGI 570 cartridge: maar liefst 27,5 milliliter!

Veelgestelde vragen

Wat is het volledige nummer van Canon 570 PGBK cartridges?

Het volledige nummer is PGI-570PGBK. Benieuwd of dit de juiste cartridge is voor uw printer? Bij 123inkt zoekt u eenvoudig op het nummer van zowel de cartridge als uw printer, zodat u altijd de juiste cartridges bestelt.

Hoeveel Canon 570 PGBK cartridges heb ik nodig?

In de printer passen één zwarte cartridge met pigmentinkt (PGI-570PGBK), één normale zwarte cartridge (CLI-571BK) en drie kleurencartridges in cyaan (CLI-571C), magenta (CLI-571M) en geel (CLI-571Y). In totaal heeft u dus vijf cartridges nodig. Let op: voor de Pixma MG7700, TS8050 en TS9050 komt daar nog een zesde cartridge bij: de grijze (CLI-571GY).

Wat betekenen de letters in het nummer PGI 570PGBK?

De afkortingen PGI en PGBK staan voor de speciale pigmentinkt die Canon gebruikt. Deze zwarte pigmentinkt is iets dikker en speciaal ontwikkeld om tekst te printen.

Hoe kan ik besparen op Canon 570 PGBK cartridges?

  • Kies voor de grote XL-variant. Hierin zit meer inkt dan de standaardvariant.
  • Koop cartridges van het 123inkt huismerk. Deze zijn niet alleen goedkoper, maar bevatten ook de meeste inkt.
  • Extra bespaartip: ga voor een voordeelverpakking met alle benodigde huismerk cartridges!

Wilt u Canon PGI 570 PGBK cartridges kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.