123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

PG-50 zwart hoge capaciteit

De goedkoopste Canon PG 50 cartridges koopt u hier! Wij verkopen originele Canon inkt voor de laagste prijs én bieden het beste alternatief van ons 123inkt huismerk. Bestelt u op werkdagen voor 23:59 uur? Dan heeft u uw Canon PG 50 cartridges morgen in huis!


Goedkope Canon PG 50 cartridges met hoge capaciteit

Op deze pagina koopt u snel en eenvoudig zwarte Canon PG 50 inkt cartridges voor uw printer. Doordat deze cartridges een hoge capaciteit hebben, print u er extra veel documenten en afbeeldingen mee. De PG 50 cartridge maakt gebruik van een speciale technologie, waarbij de printkop op de cartridge zelf zit. Installatie is hierdoor heel eenvoudig en een eventuele verstopte printkop reinigen is zo gepiept. Behalve de zwarte cartridge heeft u ook een kleurencartridge nodig. Deze heeft een iets ander nummer, namelijk CL 51, maar werkt op precies dezelfde manier. Met de PG 50 en CL 51 cartridges is uw printer klaar voor elke afdruk!

Canon PG 50: origineel of huismerk?

Voor de PG 50 heeft u twee keuzes. Gebruikt u graag originele Canon inkt in uw printer? Koop dan bij ons de goedkoopste originele PG 50 cartridges. Dankzij onze laagsteprijsgarantie weet u dan zeker dat u de beste prijs betaalt. Heeft u het liever nog iets goedkoper? Dan bieden wij het beste alternatief voor de PG 50 aan, van ons 123inkt huismerk. Deze huismerk PG 50 cartridges zijn niet alleen goedkoper dan het origineel, maar bevatten ook de maximale hoeveelheid zwarte inkt. Hiermee maakt u dus de meeste prints, waardoor u uw cartridges niet zo vaak hoeft te vervangen. Ideaal!

Veelgestelde vragen

Welke kleurencartridge hoort bij de Canon PG 50?

U combineert de zwarte Canon PG 50 met de Canon CL 51 kleurencartridge. Hierin worden drie kleuren inkt gecombineerd: cyaan, magenta en geel.

Is er een vervanger voor de Canon PG 50?

Ja, u kunt voor het 123inkt huismerk kiezen. Onze eigen PG 50 cartridges bevatten hoogwaardige inkt en geven afdrukken van hoge kwaliteit, maar zijn goedkoper dan het origineel.

Zit er meer inkt de 123inkt huismerk PG 50 cartridges?

Jazeker, deze bevatten 24 milliliter inkt in plaats van de 22 milliliter inkt in de originele cartridges. Met huismerk cartridges print u dus meer pagina's, waarvan de kwaliteit ook nog eens hoog is.


Heeft u vragen over het bestelproces van Canon PG 50 cartridges? Kijk dan of uw antwoord op de 'Vraag en antwoord' pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.