123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

PG-512 zwart

Zoekt u nieuwe cartridges voor uw Canon PIXMA-printer? Hier koopt u de juiste Canon PG 512 cartridges voor de allerbeste prijs! Tip: koop een PG 512 / CL 513 multipack voor nog meer voordeel.


Canon PG 512 cartridges kopen? Nergens goedkoper!

Is uw Canon PG 512 inkt op? Bestel dan hier snel uw nieuwe cartridges. U vindt hier de gehele Canon 512 / 513 serie voor uw PIXMA-printer én bent bovendien verzekerd van de beste prijs. Deze cartridges zijn gevuld met pigmentinkt, die iets dikker is dan normale zwarte inkt. Hierdoor drukt uw printer scherpe tekstdocumenten af, die voor langere tijd uitstekend leesbaar blijven. Canon PG 512 cartridges werken nauw samen met de Canon CL 513, die dan weer zorgt voor heldere kleurenafdrukken. In totaal heeft u dus twee cartridges nodig, die u bij ons eenvoudig in een multipack bestelt. Weet u niet zeker of dit de juiste cartridges voor uw printer zijn? Gebruik dan uw Canon typenummer om de juiste inkt te zoeken.

Beste keuze voor Canon PG 512 cartridges

Wist u dat Canon PG512 cartridges een hogere capaciteit hebben dan Canon PG510 cartridges? Ze bevatten 6 milliliter meer inkt dan de PG 510 en u drukt er dus veel meer pagina’s mee af. Toch is dit niet uw goedkoopste optie. Wij hebben namelijk cartridges van ons 123inkt huismerk ontwikkeld die veel goedkoper zijn! Deze huismerk PG 512 cartridges hebben ook een hoge capaciteit, maar zijn veel lager geprijsd. Desondanks zijn ze van zeer goede kwaliteit, want we testen ze uitvoerig en zorgen daarbij dat ze voldoen aan alle geldende ISO-normen. Al met al ontvangt u dus een PG 512 cartridge met inkt van topkwaliteit, zonder dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten. Printen in hoge kwaliteit was nog nooit zo goedkoop!

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Gebruiken alle Canon printers dezelfde inktcartridges?

Nee, elke printer heeft een Canon cartridge met een specifiek nummer nodig, anders past deze niet in de printer. Bij 123inkt vindt u eenvoudig welke inktcartridge u nodig heeft, door te zoeken op het typenummer van uw printer.

Zijn huismerk cartridges goedkoper dan Canon cartridges?

Jazeker! Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat originele inkt gemiddeld 70% duurder is dan huismerk inkt. Met cartridges van het 123inkt huismerk bespaart u dus veel op uw inktkosten.

Zijn Canon PG 510 en PG 512 cartridges hetzelfde?

Deze cartridges passen in dezelfde printers, maar er is één belangrijk verschil: de PG 512 bevat meer inkt dan de PG 510. Hiermee kunt u dus langer doen. Wilt u het nog slimmer aanpakken? De PG 512 van het 123inkt huismerk bevat evenveel inkt, maar is een stuk goedkoper!


Wilt u Canon PG 512 cartridges kopen, maar heeft u nog andere vragen? Kijk dan of uw antwoord op de 'Vraag en antwoord' pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.