123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Prikborden

Zoekt u een prikbord dat perfect past in uw huis of kantoor? Vergelijk dan onze prikborden en bepaal welke variant niet kan ontbreken in uw inrichting. U maakt uw prikbord compleet met de punaises, pushpins en pinboard tools uit ons assortiment.

Prikborden

Uw prikbord online bestellen en laten bezorgen

Prikborden, viltborden, of liever een duobord, met zowel kurk als magnetisch whiteboard? Alle opties zijn afhankelijk van uw voorkeur en de manier waarop u het bord wilt gebruiken. Zowel kurk- als viltoppervlak zijn ideaal voor het opprikken van papieren en dergelijke. Dankzij het zelfherstellende vermogen gaan deze borden lang mee. Om te voorkomen dat u in verdwaalde punaises of pushpins stapt, gebruikt u een speldenkussen.

 

Houdt u vaak brainstormsessies? Dan is een scrumbord een handige en haast onmisbare tool. Notities pint u vast met pinspelden, maar ook gebruikt u zelfklevende memo's en Static Notes op een scrumbord. Deze Siegel meet-up whiteboards, oftewel scrumborden, kunt u perfect combineren met een Sigel muurrails of Sigel mobiele stand-up.

 

Mocht ons 123inkt prikbordassortiment niet bieden wat u zoekt, kijk dan eens naar de whiteboards die wij in ons assortiment hebben. Wij helpen u te vinden wat u nodig heeft. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder. 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten