123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Mini whiteboard


Bestel hier mini whiteboards met de laagsteprijsgarantie. De kleine whiteboards zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U vindt hier ook whiteboards met een geruit oppervlak. Kies voor het 123inkt huismerk en bespaar op uw kosten. Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel een mini whiteboard voor thuis, kantoor of school

Een klein whiteboard komt zowel thuis, op kantoor of op school goed van pas. U kunt een schrijfbord op verschillende manieren inzetten:
  • Brainstormen: ideeën, concepten of doe-het-zelf-projecten uitwerken.
  • Communicatie: korte berichten, herinneringen of aankondigingen achterlaten.
  • Onderwijs: studieplannen, tijdschema’s, grammaticale regels of berekeningen opschrijven of ter ondersteuning van trainingen en workshops.
  • Planning en organisatie: projectplanning, bijhouden van deadlines, toewijzen van (huishoudelijke) taken, weekmenu’s noteren of het bijhouden van familie- of schoolactiviteiten.
  • Voortgang monitoren: voortgang van verkooptargets, projecten, spaardoelen, fitnessdoelen, leesdoelen of werkprestaties bijhouden.
Er zijn tal van mogelijkheden waarvoor u een whiteboard kunt gebruiken. Dit is afhankelijk van uw behoeften en omgeving.

De voordelen van een klein magneetbord

Kies voor een klein whiteboard met een magnetisch oppervlak, zodat u er met magneten documenten op kunt bevestigen. Een klein magnetisch whiteboard heeft verschillende voordelen:
  • Gebruik magneten om foto’s, afbeeldingen of andere belangrijke papieren te bevestigen, zonder het oppervlak te beschadigen.
  • Maak notities terwijl uw bevestigde documenten, zoals een grafiek of schema, in zicht blijven.
  • U maakt het gladde oppervlak eenvoudig schoon met een whiteboardreiniger. Met dit middel verwijdert u moeiteloos markeringen, zodat uw bord er na gebruik weer netjes uitziet.
  • U bespaart ruimte doordat u maar één bord nodig heeft voor aantekeningen en het presenteren van documenten. Ideaal voor kleine kantoren of studieruimtes.
  • U heeft geen papier meer nodig, waardoor een whiteboard een duurzame keuze is.
De veelzijdigheid van een mini whiteboard met een magnetisch oppervlak maakt het een populaire keuze onder leraren, ondernemers en particulieren.

Koop een klein whiteboard in verschillende afmetingen

Onze kleine magneetborden passen dankzij hun compacte ontwerp perfect in uw (thuis)kantoor, klaslokaal of kinderkamer. Ze zijn droog uitwisbaar, waardoor ze geschikt zijn voor whiteboardmarkers in allerlei kleuren. In ons assortiment vindt u witte en zilverkleurige mini whiteboards in diverse afmetingen:
  • 25 x 35 cm
  • 26 x 18,5 cm
  • 26 x 19 cm
  • 28 x 21,5 cm
  • 28 x 22 cm
  • 28 x 22 cm
  • 35,5 x 28 cm
  • 36 x 28 cm
  • 40 x 28 cm
  • 58 x 43 cm
  • 58,5 x 38,5 cm
  • 58,5 x 43 cm
Afhankelijk van de grootte van uw ruimte en uw schrijfbehoeften, kiest u de juiste maat.
 
De meeste kleine whiteboards kunnen worden bevestigd aan de muur. Lees de productomschrijvingen van de whiteboards om te zien hoe u het whiteboard ophangt.

Kleine whiteboards met een blanco of geruit oppervlak

De meeste mini whiteboards hebben een blanco oppervlak. Dankzij de lege ruimte maakt u tekeningen of notities, zonder dat u beperkt wordt door lijnen. Ook voor het toelichten van informatie of het uitleggen van lastige concepten is een blanco whiteboard erg handig. U kunt zo uw informatie helder presenteren.

Een geruit oppervlak (ruiten van 1 x 1 cm) is daarentegen erg handig voor het maken van berekeningen en het tekenen van diagrammen, tabellen en grafieken. Het raster kan helpen bij het organiseren van informatie. Hierdoor is het ook ideaal voor het maken van een planning en andere taken die meer detail nodig hebben.

Onze geruite whiteboards hebben ook een blanco zijde. U kunt zo gemakkelijk afwisselen tussen de verschillende oppervlakken. Bestel een blanco/geruit mini whiteboard van het 123inkt huismerk en bespaar eenvoudig op uw kosten.

Mini whiteboards met een gekleurde rand

Naast een witte of grijze rand, vindt u hier ook whiteboards met een gekleurde rand. Hiermee fleurt elke ruimte op! Deze kleine whiteboards hebben een volledig rode rand of een rand in 4 kleuren: rood, blauw, geel en groen.
 
druppie geeft een tip
TIP!
Wilt u nóg meer kleur geven aan uw ruimte? Kies dan voor een groene, roze of blauwe whiteboard tegel. Bestel meerdere kleuren om uw aantekeningen eenvoudig te organiseren. Gebruik bijvoorbeeld een groen whiteboard voor een to-do-lijst en een blauw whiteboard om (persoonlijke) doelen bij te houden.
 

Whiteboard starterkits

Bestel naast een klein whiteboard een complete set met whiteboard accessoires mee. Deze kits bevatten verschillende onderdelen die handig zijn in combinatie met uw whiteboard. Zo bent u in één keer voorzien van al uw benodigdheden, zonder dat u alles los hoeft te bestellen. Onze starterkits bevatten o.a. whiteboardmarkers (zwart, rood, blauw en groen), een wisser, reinigingsspray en magneten.

Whiteboard scan stickers

Wist u dat u uw kleine whiteboard in een handomdraai kunt omdraaien in een (tijdelijk) smartboard? Dit kan met speciale scan stickers:

  1. Plaats de stickers in de hoeken op uw kleine whiteboard (zie de afbeelding ter illustratie).
  2. Maak binnen het rechthoek uw aantekeningen.
  3. Download de gratis Rocketbook-app in de Apple App Store of Google Play Store.
  4. Digitaliseer met behulp van de app de notities op uw whiteboard.
  5. Upload uw aantekeningen als JPEG of pdf naar de cloud (Box, Dropbox, Evernote, Google Drive, Google Photos, OneDrive, OneNote, Slack, Trello of uw e-mailadres).
Met deze handige scan stickers heeft u direct digitaal toegang tot alle belangrijke informatie. Bovendien is het ook mogelijk uw whiteboard live te delen met de handige Snapcast-modus. Studenten, collega’s of trainees kunnen hierdoor, waar ze ook zijn, het bord bekijken op hun eigen laptop, smartphone of tablet. Ideaal voor workshops, trainingen, brainstormsessies of vergaderingen. De scan stickers kunt u na gebruik probleemloos verwijderen en zijn herbruikbaar.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een mini whiteboard?

Dankzij het kleine formaat past een mini whiteboard in elke (kleine) ruimte. Met een whiteboard bespaart u veel papier. Bij 123inkt.nl bestelt u een klein magneetbord met laagsteprijsgarantie.

Wat kan ik met een mini whiteboard?

Op een klein whiteboard kunt u onder andere aantekeningen, berekeningen, schema’s of to-do-lijsten noteren. Het is een handig hulpmiddel dat goed van pas komt tijdens vergaderingen, trainingen, workshops, lessen of gewoon thuis.


Heeft u vragen over het bestellen van een klein whiteboard? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.