123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

123inkt balpennen


Hier bestelt u 123inkt-pennen in klein- en grootverpakking. U vindt balpennen in verschillende kleuren met een schrijfbreedte tussen 0,35 en 0,40 mm. Daarnaast zijn er ook uitwisbare 123inkt-balpennen verkrijgbaar.


Bestel 123inkt-balpennen om soepel en comfortabel te schrijven!

Met 123inkt-balpennen schrijft u soepel op papier. De pennen hebben een comfortabele rubberen grip. Hierdoor kunt u langdurig comfortabel schrijven. Match het schrijfgerei met andere bureauspullen en kies uit pennen in verschillende kleuren.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn 123inkt-pennen zo populair?

Omdat de pennen fijn en soepel schrijven. Dankzij de dunne behuizing en rubberen grip houdt u de pen comfortabel vast. Daarnaast zijn de pennen sterk. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en zijn ze geschikt voor langdurig gebruik.

Waar ken ik 123inkt-pennen van?

Van verschillende tv-programma’s. 123inkt-pennen ziet u regelmatig op het NOS Journaal of het sportnieuws. Verder is de pen vaak gespot in programma’s als ‘Heel Holland Bakt’, ‘Uitstel van Executie’ en ‘Hunted’.

Waar is een 123inkt-pen van gemaakt?

De behuizing is gemaakt van kunststof en heeft een grip van rubber. De binnenkant heeft een kunststof buisje gevuld met inkt. Aan het einde van het buisje zit een metalen kogel die de inkt op het papier overbrengt.

Welke pennen schrijven het lekkerst?

123inkt-pennen. De pennen zijn populair en komt u tegen in vele huishoudens. De populariteit is te danken aan de comfortabele rubberen grip en de dunne, sterke behuizing. 123inkt-pennen gaan lang mee en schrijven zeer soepel.

Heeft u vragen over het bestellen van 123inkt-balpennen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.