123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Agenda's

Noteer al uw afspraken in een agenda en kom niet voor verrassingen te staan. Van een 16 maanden agenda tot een schoolagenda voor 2024: u bestelt het allemaal hier!

1 - 0 van 0

Agenda's

De ideale agenda voor 2024 kopen? Hier vindt u wat u zoekt!

Het grootste aanbod agenda's vindt u hier! We hebben alle agenda’s van populaire merken zoals Sigel, Moleskine en Brepols. Ook kiest u tussen diverse indelingen bijvoorbeeld per week, dag, uur of zelfs halfuur. Bij ons profiteert u van razendsnelle verzending en een laagsteprijsgarantie, dus in welke agenda houdt u dit (school)jaar uw afspraken bij?

Jaaragenda 2024

In uw nieuwe agenda voor 2024 noteert u afspraken en andere belangrijke data, zodat u niets mist en goed bij de tijd blijft. De meeste agenda’s zijn voorzien van een leeslint en/of scheurhoekjes, zodat u de agenda altijd op de juiste pagina openslaat. Indien u op zoek bent naar een agenda met weeknummers, bent u hier ook aan het juiste adres. In het grote aanbod van jaaragenda’s voor 2024 zijn er natuurlijk ook veel verschillende soorten. U kiest bijvoorbeeld zelf de agenda-inhoud, oftewel hoeveel dagen en tijden er op de pagina’s staan.

De weekagenda: onverslagen in populariteit

Een populaire keuze is de weekagenda, waarin u in één oogopslag de gehele week overziet per twee pagina’s. De bekendste pagina-indeling voor deze weekagenda’s is een layout met drie dagen op de linkerpagina en vier dagen (waarvan twee weekenddagen) op de rechterpagina. Andere weekagenda’s hebben een uurindeling, waarbij de dagen van de week in kolommen naast elkaar staan. Hierdoor heeft u eenvoudig inzicht in hetzelfde tijdstip op verschillende dagen: 14:00 op de woensdag ligt namelijk direct naast 14:00 op de donderdag, enzovoort. Heeft u liever een agenda waarin elke dag een eigen pagina heeft, zodat u afspraken per half uur of kwartier noteert? Bekijk dan ons aanbod dagagenda’s.

Plan vooruit met een 16 of 18 maanden agenda

Agenda's die tot anderhalf jaar meegaan? Het kan! Een 16 of 18 maanden agenda begint ergens in het huidige jaar en loopt door tot het einde van het daaropvolgende jaar. Zo plant u niet alleen verder vooruit, maar kijkt u ook eenvoudiger terug naar afspraken en details uit het verleden. Doordat de indeling van een 16 maanden agenda of 18 maanden agenda in juli of augustus begint, wanneer het academische jaar van start gaat, is dit type agenda erg populair bij academici, docenten en studenten.

Schoolagenda 2024

Studenten en middelbare scholieren die liever wat meer uitpakken, kiezen een speciale schoolagenda voor 2024. Deze agenda’s hebben aan de binnenzijde vaak een dagindeling: scholieren volgen immers meestal een rooster met verschillende vakken op een dag. Aan de buitenzijde zijn ze gedecoreerd met leuke omslagen: van stijlvolle gouden details tot kleurrijke prints en van vrolijke dierenvrienden tot de skyline van New York. Enkele schoolagenda’s personaliseert u zelfs door een eigen foto in de doorzichtige omslag te steken! Op zoek naar meer benodigdheden om het nieuwe schooljaar goed te beginnen? Bekijk dan ook ons assortiment schoolspullen.

Vertrouwde agenda, nieuwe agendavulling

Bent u tevreden over uw huidige agenda en wilt u deze het komende jaar weer gebruiken? Dan biedt een agendavulling voor 2024 uitkomst. Uw vertrouwde agenda-omslag gaat dan nog een jaartje mee, maar dan met de data voor het nieuwe jaar. Voor de enkele modellen van Succes Senior is er een losse agenda-inhoud beschikbaar. Deze plaatst u eenvoudig zelf in de omslag. Zo vormt een agendavulling een fijne, snelle én voordelige manier om in het nieuwe jaar uw afspraken bij te houden. Het kan ook andersom: misschien beschadigt uw Succes Senior agenda halverwege het jaar, of bent u ineens toe aan een nieuwe kleur. In onze webshop bestelt u dan eenvoudig een losse agenda-omslag.

Ook interessant voor u:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een agenda en een planner?

De pagina’s van een planner zijn niet datumgebonden. De pagina’s van een agenda zijn wél datumgebonden. In een planner heeft u dus meer ruimte voor het noteren van herinneringen, afspraken en belangrijke to-do’s.

Waarom is een agenda belangrijk?

Omdat u afspraken beter onthoudt. U hoeft maar één blik te werpen op uw agenda en u ziet direct uw weekplanning. Daarnaast onthoudt u afspraken, notities en andere informatie beter wanneer u deze opschrijft.

Welke agenda past bij mij?

Elke agenda is anders. Om te ontdekken welke agenda het beste bij u past, kijkt u naar drie eigenschappen: het design, de week- en dagindeling en het formaat. Kies voor een ontwerp dat bij u past, kijk of u een dag- of weekplanning wilt maken en bepaal hoe groot de agenda mag zijn.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van uw nieuwe agenda, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.