123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kaartenbakken


Bestel hier kaartenbakken in diverse formaten en kleuren. In ons assortiment vindt u ook kaartenbakken met een sluitsysteem. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw kaartenbak morgen in huis!


Kaartenbakken kopen? Bestel ze gemakkelijk online

Met een kaartenbak organiseert en maakt u uw papieren documenten, foto’s of systeemkaarten overzichtelijk. Daardoor vindt u informatie eenvoudig en snel terug én is het opgeborgen. Om de inhoud van uw kaartenbak te ordenen, gebruikt u handige tabkaarten. Hiermee kunt u uw informatie indelen op alfabet.

Kaartenbakken in verschillende kleuren en maten

De kaartenbakken in ons assortiment zijn in verschillende kleuren te bestellen. Wij hebben ze in zwart, blauw, rood en lichtgrijs. Onze kaartenbakken zijn tevens verkrijgbaar in diverse formaten. De bakken bieden ruimte aan een verschillend aantal kaarten. Bekijk de onderstaande tabel om te zien welke kaartenbak u nodig heeft.
 
Formaat kaartenbak Afmeting kaartenbak (LxBxH) Aantal kaarten
A4 325 x 320 x 140 mm 1.300 kaarten
A5 228 x 102 x 171 mm 450 kaarten
A6 165 x 128 x 96 mm 350 kaarten
A7 121 x 74 x 101 mm 250 kaarten
A8 89 x 71 x 58 mm 300 kaarten
 
Wilt u grote documenten kwijt in uw kaartenbak? Dan is de A4-kaartenbak echt iets voor u. Hierin kunt u A4-kaarten liggend opbergen.

Kaartenbakken met sluitsysteem

Voor het verplaatsen en vervoeren van uw kaartenbak, kiest u voor een exemplaar met een intelligent sluitsysteem. Dankzij dit handige systeem blijft de inhoud van uw kaartenbak netjes op zijn plek zitten. De inhoud is op die manier tevens veilig afgeschermd.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waarvoor gebruik ik een kaartenbak?

Een kaartenbak is voor verschillende doeleinden te gebruiken. U kunt hem gebruiken om adressen, flashcards, documenten of foto’s te ordenen. Wilt u visitekaartjes graag op alfabetische volgorde bewaren? Kies dan voor een visitekaarthouder.

Welke kaartenbak heb ik nodig?

Kaartenbakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hier vindt u kaartenbakken in A4-, A5-, A6-, A7- en A8-formaat. Raadpleeg de bovenstaande tabel om te zien wat de exacte afmeting van elke kaartenbak is. Zo weet u zeker dat deze in uw bureaulade of kast past. Let ook op het aantal kaarten dat in een bak past.

Welke kaarten gebruik ik voor een kaartenbak?

Systeemkaarten worden veel gebruikt in een kaartenbak. Hiermee sorteert u eenvoudig informatie zoals telefoonnummers of persoonsgegevens. Systeemkaarten voor uw kaartenbak bestelt u het goedkoopst bij 123inkt.nl.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van kaartenbakken, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.