123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een TUI reischeque t.w.v. € 1.000!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Opbergdozen

Heeft u ook graag orde in uw spullen? Koop dan een van deze opbergdozen om bijvoorbeeld uw foto's, papieren en (hang)mappen in op te slaan. Van transparant tot heldere vrolijke kleuren, wij hebben allerlei sorteerdozen te koop in verschillende formaten.

1 - 0 van 0

Opbergdozen

Opbergdozen voor al uw spullen | Bestel met gemak op 123inkt

Om een passende doos voor uw spullen te vinden, hebben wij grote opbergdozen, medium opbergdozen en kleine opbergdozen. De opbergdozen zijn opvouwbaar en hierdoor makkelijk in elkaar te zetten. Naast opvouwbare dozen hebben we transparante opbergdozen, zodat u in één oogopslag kunt zien wat u in de doos heeft opgeslagen.

  • Kleine opbergdozen, met een formaat van 216 x 282 x 160 mm (LxBxH).

  • Medium opbergdozen, met een formaat van 281 x 369 x 200 mm (LxBxH).

  • Grote opbergdozen, met een formaat van 369 x 484 x 200 mm (LxBxH).

Wilt u lievere kleinere objecten opslaan in uw opbergdoos? Kies dan voor een van de sorteerdozen, waarbij u de inhoud van de doos kunt verdelen over 2, 3 of 4 vakken. De sorteerdozen zijn ook opvouwbaar, beschikbaar in verschillende formaten en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 

Voor de zwaardere objecten, zoals bijvoorbeeld de weekboodschappen of gereedschap, hebben we ook vouwkratten in ons assortiment. Alle kratten zijn inklapbaar en voorzien van handgrepen waarmee ze goed te verplaatsen zijn. Indien u het vouwkrat voor uw boodschappen wilt gebruiken, zijn de koeltassen die in deze klapkratten passen wellicht een goede toevoeging om uw gekoelde producten te vervoeren.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.