123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Schoolspullen

Schoolspullen

Bestel schoolspullen eenvoudig en goedkoop online

Wie naar school gaat of naar school is geweest, kan het beamen: er is heel wat nodig om de boekentas mee te vullen. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan schoolmateriaal. Zo vertrekt uzelf óf uw kind perfect voorbereid naar school met de juiste schoolspullen binnen handbereik.

Rugzakken in verschillende kleuren en formaten

De eerste stap is natuurlijk het uitzoeken van een leuke rugzak, die daarna met de mooiste schoolspullen gevuld wordt. Wij verkopen rugzakken van Kangaro in verschillende formaten en leuke kleuren. Bent u op zoek naar een rugzak om te gebruiken voor de gymlessen? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze sporttassen met trekkoorden. Daarnaast bieden we ook safepacks aan. Deze zijn ideaal om waardevolle spullen veilig in op te bergen, bijvoorbeeld een laptop of tablet.

Ruim assortiment aan schoolmateriaal

Sommige schoolbenodigdheden hoeft u maar een keer te kopen, aangezien deze de volledige schooltijd meegaan. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze grafische rekenmachines, die beschikken over een speciale examenstand om bepaalde functies tijdelijk uit te schakelen. Tijdens de wiskundeles komen daarnaast ook passers, geodriehoeken en linialen goed van pas. Sommige schoolmaterialen heeft u daarentegen elk jaar opnieuw nodig, zoals schoolagenda’s, schrijfblokken, schriften, etiketten, balpennen enzovoort. Wist u trouwens dat u bij ons ook broodtrommels voor uw lunch kunt kopen?

Voordelige schoolspullen razendsnel geleverd

U bestelt alle schoolspullen die u nodig heeft eenvoudig mee wanneer u nieuwe inktcartridges of toners koopt. Uiteraard kunt u ook printpapier of andere kantoorartikelen aan uw bestelling toevoegen. Bij ons vindt u een zeer breed assortiment schoolspullen en we zorgen altijd voor lage prijzen. Bovendien heeft u uw schoolspullen, net als al onze andere producten, razendsnel in huis: bestelt u op werkdagen voor 23:59, dan leveren we de bestelling morgen af! 

Heeft u nog vragen over het bestellen van schoolspullen? Bekijk dan eens onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten