123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Schrijfblokken

Van kleine krabbels tot belangrijke aantekeningen: een schrijfblok mag op geen enkel bureau ontbreken! Bestel hier uw kladblok met geruit, gelinieerd of blanco papier in diverse formaten.

1 - 0 van 0

Schrijfblokken

Schrijfblokken voordelig online bestellen

‘Ouderwets’ schrijven blijft altijd handig, of u nu een snelle boodschappenlijst wilt maken of juist iets belangrijks moet noteren. Wist u dat u informatie veel beter onthoudt wanneer u deze opschrijft? Daarom is het goed om altijd een stuk papier binnen handbereik te hebben. In een schrijfblok heeft u voldoende ruimte voor al uw aantekeningen en voorkomt u bovendien dat deze kwijt raken. In ons assortiment vindt u kladblokken in verschillende formaten die zowel voor onderweg als op het (school)bureau van pas komen: van standaard A4 tot compact A7 en alles daartussenin.

Schrijfblokken: geruit, gelinieerd of blanco

Onze schrijfblokken verschillen niet alleen in formaat. Zo zijn er bijvoorbeeld handige spiraalblokken waarvan u de bladzijden soepel omslaat en gebonden notitieboeken die tegen een stootje kunnen. Ook aan de binnenkant zien ze er anders uit: schrijfblokken met lijntjespapier zijn ideaal voor geschreven aantekeningen op kantoor, terwijl collegeblokken met ruitjes tijdens de wiskundelessen goed van pas komen. Kies voor een blanco notitieblok als u alle kanten op wilt gaan: van geschreven tekst tot schetsen, krabbels en tekeningen. Indien u écht creatief aan de slag gaat met tekenen, kiest u beter voor een schetsboek, want hierin zijn uw creaties beter beschermd.

Voor al uw bureau-accessoires

Om uw schrijfblokken vol te schrijven heeft u natuurlijk ook een goede voorraad pennen nodig. Gelukkig vindt u deze, net als vele andere schrijfwaren, in ons ruime assortiment kantoorartikelen. Bent u op zoek naar een kleinere plaats om uw schrijfsels op kwijt te kunnen? Neem dan ook een kijkje bij het aanbod post-its.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van schrijfblokken, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.