123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 202 serie

Hier vindt u alle Epson 202(XL) cartridges voor uw Expression Premium-printer. Bestel de losse cartridges in elke kleur óf kies voor een Epson 202XL multipack. U betaalt hoe dan ook de laagste prijs dankzij onze laagsteprijsgarantie!


Dé plek om uw nieuwe Epson 202(XL) cartridges te kopen

Epson 202 cartridges hebben een afbeelding van een kiwi, die u misschien wel herkent. Zoals alle Epson-series heeft ook de Epson 202 een herkenbare naam en afbeelding, die u net als het nummer helpen om snel de geschikte cartridge te vinden. Epson 202XL cartridges bevatten meer inkt dan de normale Epson 202, zodat ze langer mee gaan. Dat komt goed van pas: de Expression Premium-printers waar ze in passen, zijn namelijk fotoprinters. Naast de ‘normale’ zwarte cartridge heeft deze serie ook een fotozwarte cartridge. Deze draagt een extra steentje bij aan het creëren van nóg gedetailleerdere foto’s. Kiest u voor onze Epson 202XL multipack? Dan ontvangt u naast de twee zwarte cartridges ook die drie benodigde kleurencartridges in cyaan, magenta en geel.

Altijd de goedkoopste Epson 202(XL)

We bieden u graag altijd de voordeligste cartridges aan. Daarom heeft u bij ons twee keuzes. Kiest u voor de originele Epson 202, dan beloven we met onze laagsteprijsgarantie dat deze bij ons het goedkoopst is. Kiest u voor ons 123inkt huismerk, dan doen we daar nog een schepje bovenop. Deze huismerkcartridges zijn goedkoper dan het origineel en bevatten daarnaast meer inkt. Zo bevat de zwarte 202XL cartridge van ons eigen merk 20 milliliter inkt, terwijl in de originele cartridge slechts 13,8 milliliter zit. U heeft hierdoor veel minder omkijken naar het vervangen van de cartridges. Bestelt u direct papier voor uw printer mee, dan kunt u voorlopig weer even vooruit!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Epson 202 en Epson 202XL cartridges?

De cartridges zien er hetzelfde uit, maar de Epson 202XL is een cartridge met een hoge capaciteit en bevat dus meer inkt dan de 202. Wilt u meer waar voor uw geld? Kies dan voor het 123inkt huismerk: daar zit nóg meer inkt in.

Bij welke Epson-serie horen de 202 cartridges?

Epson geeft elke serie cartridges behalve een nummer ook een herkenbare naam. De Epson 202 cartridges vallen onder de Kiwi-serie.

Kan ik printen zonder de Epson 202 fotozwart cartridge?

Nee, de printers in deze serie werken altijd met 5 cartridges. U heeft dus naast de 4 standaard cartridges (zwart, magenta, cyaan en geel) ook altijd de fotozwarte cartridge nodig.


Wilt u Epson 202 of 202XL cartridges kopen, maar heeft u nog andere vragen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.