123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 34 serie

Op deze pagina staan alle Epson 34 en 34XL cartridges uit ons assortiment. We bieden u naast originele cartridges ook voordelige 123inkt huismerk cartridges, waarmee u vele euro’s bespaart. Tip: bestel een Epson 34XL multipack, zodat u in één keer klaar bent!


Snel en voordelig nieuwe Epson 34(XL) cartridges kopen

Zoekt u Epson cartridges uit de Golfbal-serie? Deze hebben het nummer 34 en we hebben ze op deze pagina voor u op een rijtje gezet. Epson 34 cartridges passen in diverse inkjetprinters uit de Workforce Pro-serie van Epson, die erg populair is voor zakelijke doeleinden en intensief gebruik. Daarom is het extra prettig dat er ook 34XL cartridges met een hoge capaciteit zijn. U hoeft hierdoor veel minder tijd en aandacht te besteden aan het vervangen van de inkt! De verschillende kleuren Epson 34(XL) inkt zijn afzonderlijk van elkaar te bestellen, zodat u alleen de kleur die op is, kunt vervangen. Een Epson 34XL multipack kopen is echter verstandiger. U haalt dan direct alle kleuren inkt in huis voor een voordelige combinatieprijs. Weet u niet zeker of Epson 34 het juiste cartridgenummer voor uw printer is? Bij ons kunt u ook zoeken op Epson printertype.

Huismerk of Epson 34XL cartridges

Voor de goedkoopste originele Epson cartridges bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een laagsteprijsgarantie op originele inkt, wat betekent dat u bij ons gegarandeerd het minst betaalt voor originele Epson 34 en 34XL cartridges. Daarnaast ontwikkelen wij ook zelf cartridges voor ons 123inkt huismerk. Hierbij is het doel om de beste prijs-kwaliteitverhouding mogelijk te maken: we bieden u extra veel inkt voor een lagere prijs. In de huismerk 34XL kleuren cartridges zit bijvoorbeeld 17 milliliter inkt, terwijl de originele kleurencartridges slechts 10,8 milliliter bevatten. Voor de zwarte cartridges is het verschil nog veel groter: onze eigen merk cartridge bevat ruim twee keer zoveel zwarte inkt! Doordat 123inkt huismerk cartridges uitvoerig getest worden, weten we bovendien zeker dat ze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. U merkt dus geen verschil bij het afdrukken en uw prints blijven van hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Welke T-nummers horen bij de Epson 34XL cartridges?

Onder de Epson 34XL cartridges vindt u de T3471 (zwart), T3472 (cyaan), T3473 (magenta) en T3474 (geel). Bij 123inkt bestelt u deze los of in een handige Epson 34XL multipack en bent u altijd verzekerd van de laagste prijs.

Zijn er ook Epson 34XL cartridges van 123inkt huismerk?

Jazeker, bij 123inkt kunt u de voordelige huismerkvariant van de Epson 34XL bestellen. Deze cartridges zijn niet alleen goedkoper, maar bevatten ook meer inkt. Hierdoor bespaart u maximaal op uw inktkosten!

Zijn 123inkt huismerk Epson 34XL cartridges beter?

Zowel de 123inkt huismerk cartridges als de Epson cartridges zijn gevuld met hoogwaardige inkt. De huismerk cartridges zijn echter een stuk voordeliger én voller. Als u wilt besparen op uw inktkosten zijn 123inkt huismerk cartridges dus een betere optie.


Als u nog vragen heeft over het bestellen van Epson 34(XL) inkt, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.