123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 18 serie

Epson 18 cartridge leeg? Bestel hier uw nieuwe originele inkt met laagsteprijsgarantie. Wij leveren de Epson 18 en 18XL in zwart en kleur direct uit voorraad en hebben bovendien goedkopere 123inkt huismerk cartridges in het assortiment!


Koop hier uw goedkope Epson 18(XL) cartridges

Om uw Expression Home-printer van Epson de mooiste afdrukken te laten maken, heeft u Epson cartridges uit de Madeliefje-serie nodig, ook wel bekend onder het nummer 18. Op deze pagina vindt u ook de variant met hoge capaciteit: de Epson 18XL cartridges. Deze passen in dezelfde Epson printers als de normale Epson 18 cartridges, maar bevatten ongeveer dubbel zoveel inkt. Hierdoor gaan Epson 18XL inktcartridges langer mee. Wilt u nog meer inkt voor een betere prijs? Kies dan voor de huismerk 18XL cartridges die wij zelf ontwikkeld hebben, want deze bevatten de meeste inkt. In de originele Epson 18XL cartridges zit bijvoorbeeld 6,6 milliliter kleureninkt, tegenover 13 milliliter in de 123inkt huismerk 18XL cartridges. U ontvangt dus altijd de meeste inkt wanneer u voor ons huismerk kiest.

De voordelen van huismerk cartridges voor Epson 18

Kiest u voor het 123inkt huismerk in plaats van originele Epson 18 cartridges, dan is de hoeveelheid inkt niet het enige voordeel waarvan u profiteert. Eigen merk cartridges zijn aanzienlijk goedkoper dan originele cartridges, waardoor u dus eigenlijk dubbel bespaart: u ontvangt meer inkt en betaalt daar ook nog eens minder voor! Uiteraard betekent een lagere prijs niet dat de kwaliteit ook lager is. Via een uitgebreid testproces zorgen we ervoor dat de inkt in onze huismerk 18 en 18XL cartridges aan alle eisen voldoet. Bovendien werken we met levenslange garantie op huismerk cartridges: we helpen u altijd met een passende oplossing, ongeacht wanneer u de cartridge gekocht heeft. Kies dus met een gerust hart voor ons huismerk en ervaar zelf de voordelen!

Veelgestelde vragen

Tot welke serie behoren de Epson 18 cartridges?

Epson geeft elke serie naast een nummer ook een herkenbare naam die u helpt bij het herkennen van de juiste cartridges. De Epson 18(XL) cartridges vallen onder de Madeliefje-serie.

Zijn Epson cartridges van het huismerk even goed?

Zeker! Huismerk cartridges voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen en hebben gegarandeerd dezelfde eigenschappen als originele Epson cartridges. U kiest dus zonder zorgen voor dit goedkopere alternatief.

Welke T-nummers horen bij de Epson 18XL cartridges?

Onder de Epson 18XL cartridges vindt u de T1811 (zwart), T1812 (cyaan), T1813 (magenta) en T1814 (geel). Ook bieden wij onze voordelige multipack aan met daarin alle vier deze cartridges van het 123inkt huismerk. Deze multipack heeft het nummer T1816.


Wilt u Epson 18 of 18XL cartridges kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.