123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 502 serie

Epson 502(XL) cartridges kopen, maar liever niet te veel betalen? Hier kan het! Wij verkopen de goedkoopste Epson 502 inkt, zowel origineel als van ons 123inkt huismerk. Als u op werkdagen voor 23:59 bestelt, heeft u de nieuwe cartridges morgen al in huis!


Bestel nieuwe Epson 502(XL) cartridges en print snel verder

Heeft u een lege Epson 502 cartridge? Dat is vervelend, maar u bent hier aan het juiste adres. Als u regelmatig print, bijvoorbeeld op kantoor of thuis, dan moet u ook regelmatig nieuwe cartridges bestellen. Het is dan raadzaam om te kiezen voor XL-cartridges. Deze zijn aan de buitenkant identiek aan de normale Epson 502 cartridges, maar er zit meer inkt in. Hierdoor print u langer door met een cartridge en bent u bovendien minder vaak in de weer met het vervangen ervan. U herkent de Epson 502 cartridges aan de afbeelding van een verrekijker op de verpakking.

Alle kleuren Epson 502 inkt

Epson 502 inkt cartridges passen in diverse printers uit de Expression Home- en WorkForce-serie van Epson. Deze printers hebben altijd vier cartridges nodig om succesvol af te drukken, namelijk in zwart, cyaan, magenta en geel. Als één kleur inkt op is, hoeft u enkel deze cartridge te vervangen. De overige kleuren laat u rustig in de printer zitten, totdat deze ook op zijn. Dat is het voordeel van losse Epson 502(XL) cartridges: u gooit nooit onnodig inkt weg en dat is prettig voor de portemonnee. Toch is er nog meer besparing mogelijk bij deze cartridges. Wist u al dat wij zelf een goedkoper alternatief ontwikkelen, namelijk van het 123inkt huismerk? In onze huismerk 502XL cartridges zit altijd meer inkt dan in de originele cartridges. Zo bevatten de huismerk kleurencartridges zelfs ruim twee keer zoveel inkt als Epson cartridges! Aan uw afdrukken zult u dit overigens absoluut niet merken, want wij testen de inkt uitvoerig en zorgen dat deze voldoet aan de hoge kwaliteitseisen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Epson 502 cartridge vervangen door een ander nummer?

Nee, u kunt nooit cartridges met een ander nummer kiezen. Alleen cartridges met het nummer 502 passen in uw printer. Wel kunt u de cartridge vervangen door een voordelig alternatief van het 123inkt huismerk. Deze cartridges hebben dezelfde eigenschappen als het origineel, maar zijn veel voordeliger.

Welke printers gebruiken Epson 502(XL) cartridges?

Bij 123inkt vindt u de juiste cartridges aan de hand van het Epson typenummer van uw printer, of met behulp van het Epson cartridgenummer. Wij tonen u de cartridge die in uw printer past. Komt u er niet uit? De klantenservice helpt u graag!

Waar kan ik een Epson 502XL multipack kopen?

Bij 123inkt bieden we een voordelige Epson 502XL multipack aan, waarin u alle vier de cartridges vindt die uw printer nodig heeft. Doordat dit multipack huismerk cartridges bevat, verzekert u zichzelf van de meeste inkt voor een lage prijs.


Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.