123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Luchtkussen enveloppen

Bent u op zoek naar een manier om fragiele objecten te versturen? Moet de inhoud van uw post beschermd zijn tegen de schokken van het transport? Bestel dan een van de luchtkussen enveloppen uit ons assortiment.

Luchtkussen enveloppen

Veilig versturen? Bestel luchtkussen enveloppen op 123inkt

Luchtkussen enveloppen, ook wel bekend als bubbel enveloppen of bubbeltjes enveloppen, zijn ideaal voor het verzenden van kwetsbare producten. De noppenfolie aan de binnenkant van de envelop zorgt ervoor dat de inhoud beschermd is. De buitenkant van wit kraftpapier vangt stoten op en voorkomt dat de envelop of de inhoud kan scheuren.  Met dank aan de zelfklevende sluiting heeft u de envelop snel en stevig afgesloten voor verzending.
 

De luchtkussen enveloppen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor diverse inhoud. Afhankelijk van uw behoefte kunt u de enveloppen per 5, of zelfs per 200 stuks bestellen. Ons assortiment bevat ook luchtkussen enveloppen die speciaal geschikt zijn voor het versturen van CD's. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!

Veelgestelde vragen

Wat is een luchtkussen-envelop?

Een luchtkussen-envelop is een envelop van stevig kraftpapier. De binnenkant heeft een beschermende noppenfolie. Dankzij het kraftpapier en luchtkussenfolie is de inhoud goed beschermd tegen stoten.

Waar koop ik luchtkussen-enveloppen?

Bij 123inkt.nl: u vindt hier een ruim assortiment bubbeltjes-enveloppen in verschillende groottes. Kies voor klein- of grootverpakkingen en ga direct aan de slag met het versturen van brieven en pakketjes.

Wat kost een bubbeltjes-envelop?

Dit is afhankelijk van de grootte en het aantal enveloppen dat u bestelt. Zo is één luchtkussenenvelop in verhouding duurder in een verpakking van 5 stuks dan in een verpakking van 200 stuks. Bij 123inkt.nl bestelt u enveloppen met laagsteprijsgarantie.

Bij welk afval gooi ik een bubbeltjes-envelop?

Bubbeltjes-enveloppen bestaan uit plastic en papier. Om deze enveloppen op de juiste manier te scheiden, scheurt u de plastic binnenkant los en gooit u deze in de PMD-afvalbak. De papieren buitenkant gooit u in de papierbak.

Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten