123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 10 serie

 
De goedkoopste HP 10 cartridges vindt u bij ons! Ons huismerk is een uitstekend alternatief voor de originele cartridges van HP. De vervangende cartridges zijn te gebruiken met alle inkjetprinters die geschikt zijn voor HP 10 inktpatronen. Plaats uw bestelling vóór 23.59 uur, dan heeft u de cartridges de volgende dag al in huis!

Koop HP 10 inktcartridges voor de laagste prijs

Met een HP 10 inktcartridge print u scherpe afbeeldingen van fotokwaliteit. De inkt van de cartridges zorgt voor levendige kleuren. Ook na langer gebruik geven de cartridges kleurechte kwaliteit. HP 10 inkt staat daarom garant voor de beste afdrukken.

Kleuren in topkwaliteit met HP 10 inktcartridges

De kwaliteit van de afdrukken met HP 10 inktcartridges ontstaat door de kleuren van drie verschillende cartridges met elkaar te combineren. De drie inktkleuren zijn geel, cyaan en magenta. Met elke kleurencartridge drukt u ongeveer 1.650 pagina’s af. De zwarte HP 10 cartridge heeft een capaciteit van gemiddeld 1.750 pagina’s.

Het kan gebeuren dat de ene inktcartridge sneller leeg is dan de andere. In dat geval hoeft u alleen de lege cartridge te vervangen. De andere kleuren kunt u blijven gebruiken tot ze leeg zijn.

Ons huismerk als alternatief voor HP 10 inktcartridges

Hoewel HP 10 inktcartridges wereldwijd nog veel worden gebruikt, is dit model inktcartridge al wat ouder. HP is inmiddels gestopt met het produceren en leveren van HP 10 cartridges. Wij leveren een uitstekend en voordeliger alternatief, dat voor het origineel wat kwaliteit betreft niet onderdoet. Als u kiest voor ons huismerk hoeft u minder vaak uw cartridges te vervangen en bespaart u eenvoudig op uw printkosten.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat doe ik met oude HP 10 inktcartridges?

Uw oude HP 10 inktcartridges levert u gemakkelijk bij 123inkt.nl in via het recycleprogramma. Bij aanschaf van een nieuwe cartridge krijgt u een groene envelop, waarmee u oude cartridges zonder verzendkosten naar ons terug kunt sturen. U ontvangt vervolgens een vergoeding in de vorm van korting op een volgende aankoop. De vergoeding kunt u ook doneren aan een goed doel naar keuze.

Hoe lang doe ik met een HP 10 inktcartridge?

Met de HP 10 inktcartridges kunt u ongeveer 1.650 pagina’s printen. Let wel op de houdbaarheid van de cartridge. Als u een inktcartridge lange tijd niet heeft gebruikt, kan de inkt stollen. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit van uw prints. Kies voor de cartridges van het 123inkt huismerk om flink te besparen op uw afdrukkosten.


Heeft u vragen over het bestellen van HP 10 inktcartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.