123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & maak elke dag kans op een iPhone 15 of iPad Air

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bekijk al onze kerstverlichting

HP 920(XL) serie

Met HP 920 of HP 920XL cartridges zet uw HP OfficeJet-printer de mooiste kleuren op papier. Bestel losse HP 920 cartridges in zwart en kleur, of kies voor de voordelige HP 920XL multipack!


Bestel hier uw goedkope HP 920(XL) cartridges

Diverse printermodellen uit de HP OfficeJet-serie gebruiken HP 920 en HP 920XL cartridges. Deze printers zijn, dankzij hun efficiëntie en functies, ideaal voor zakelijk gebruik door zzp’ers of kleine kantoren. Bij zulk intensief printgedrag is het prettig wanneer u zo min mogelijk omkijken heeft naar het vervangen van cartridges. HP 920XL cartridges zijn dan ideaal, want doordat deze meer inkt bevatten dan de gewone HP 920, gaan ze langer mee. Voor de zwarte HP 920 cartridge heeft u de keuze uit normale en hoge capaciteit. De drie kleureninkten zijn alleen als HP 920XL cartridge beschikbaar, zodat u zeker weet dat u voldoende inkt in huis haalt. Geen zorgen: de pasvorm van de HP 920 en HP 920XL is precies hetzelfde, maar in de XL-variant zit veel meer inkt. Voor de zwarte cartridge geldt bijvoorbeeld dat de XL-variant bijna vijf keer zoveel inkt bevat!

HP 920XL multipack met huismerk cartridges

Toch is de originele HP 920XL cartridge nog steeds niet de beste keuze als u de maximale hoeveelheid inkt wilt ontvangen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we er namelijk in geslaagd om een 123inkt huismerk te ontwikkelen, met als doel om u als klant de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. De HP 920XL kleurencartridges van het 123inkt huismerk bevatten meer inkt dan het origineel en zijn daarnaast ook veel goedkoper. Om het voor u bovendien zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we onze eigen merk cartridges gebundeld in handige HP 920XL multipacks. Zo bestelt u twee HP 920 in zwart, twee HP 920XL in zwart óf drie HP 920XL in kleur voor de allerbeste prijs. Bestelt u direct papier of andere kantoorartikelen mee? Dan kan uw (thuis)kantoor er weer even tegenaan.

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de cijfers op mijn HP 920 cartridge?

De cijfers 920 geven de pasvorm van de cartridge aan. Zo zorgt u ervoor dat u de juiste cartridge aanschaft voor uw type printer. De nummers zijn gekoppeld aan de printers, dus u kunt alleen cartridges met het juiste cijfer gebruiken!

Hoe voorkom ik dat mijn HP cartridge gaat lekken?

Als u de cartridge installeert, dient u eerst de gele sticker te verwijderen en dan pas de oranje klep. Hierdoor kan de lucht aan de bovenkant ontsnappen, zodat de cartridge niet gaat lekken.

Hoe kan ik besparen op HP 920 cartridges?

  • Kies de voordelige XL-cartridge in plaats van de normale variant
  • Koop een compatibele cartridge van het 123inkt huismerk, want hier zit meer inkt in
  • Bestel een aanbieding of multipack voor extra besparing!

Wilt u HP 920(XL) cartridges kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.