123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Printer type

HP cartridges 

Hier vindt u alle HP cartridges per printertype. U kunt ook op cartridgenummer zoeken of contact met ons opnemen. Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Snel zoeken
Uitgelichte series
HP DeskJet
HP ENVY
HP Photosmart
HP PSC
HP Officejet
HP Designjet
Overige types

Voordelig en snel HP cartridges bestellen

Op deze pagina bestelt u eenvoudig cartridges voor HP inkjetprinters. Weet u het cartridgenummer niet uit uw hoofd? Geen probleem! Selecteer simpelweg het type van uw HP printer. Als u een printer heeft uit bijvoorbeeld de HP Deskjet, Officejet of Photosmart series, selecteer dan de desbetreffende printer. U ziet meteen de zwarte en/of kleuren cartridges die geschikt zijn voor uw printer. Indien u het specifieke cartridgenummer wel weet, kunt u ook zoeken op HP cartridgenummer. Voor een groot aantal HP cartridges bieden wij ook een 123inkt huismerk alternatief aan. De inktpatronen van ons eigen merk bevatten vaak een grotere hoeveelheid inkt en zijn stukken goedkoper. Ons huismerk is dus altijd de meest voordelige optie!

HP cartridges of cartridges van het 123inkt huismerk?

Dankzij onze laagsteprijsgarantie zijn de originele HP cartridges bij ons gegarandeerd goedkoper dan bij andere (web)winkels. Wil u nog goedkoper printen? Kies dan voor inkt van ons 123inkt huismerk. 123inkt cartridges zijn namelijk goedkoper en bevatten vaak meer inkt dan originele HP inktcartridges. We geven u even een voorbeeld. Zoekt u nieuwe HP ENVY 5534 cartridges? Dan kunt u, naast de originele HP cartridges, ook kiezen voor de voordelige HP 301 cartridges van ons 123inkt huismerk. Daarnaast bieden wij u ook de beste deal voor de HP301XL, die door de hoge capaciteit nog voordeliger is. Wij maken het dus heel eenvoudig om te besparen - niet alleen op HP ENVY 5534 cartridges, maar voor alle printertypes.

Voordelige cartridges voor elk type HP printer

Bij ons vindt u inkt voor de verschillende types HP inkjetprinters, zonder zelf te moeten uitzoeken welk type cartridge u precies nodig heeft. Selecteer uw printertype en vind meteen de juiste HP printer cartridges. De meest bekende series HP printers zijn de HP DeskJet, HP OfficeJet, HP Envy en HP Photosmart. Afhankelijk van waar u de printer voor gebruikt, zal de ene serie meer of minder geschikt zijn voor u. De HP DeskJet serie bestaat uit compacte printers die zeer geschikt zijn voor thuisgebruik. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de HP OfficeJet printers bedoeld voor een gebruik in kleine (thuis)kantoren. Wil u graag haarscherpe foto’s afdrukken? Hiervoor zijn de HP Envy en de HP Photosmart printers het best geschikt. Voor al deze HP printertypes vindt u bij ons eenvoudig de geschikte inktcartridges.

HP cartridges met standaard of hoge capaciteit

U herkent het wel: als u regelmatig print, raken de cartridge snel leeg. Voorkom dit door onze hoge capaciteit HP cartridges te gebruiken. Voor heel wat HP printers kunt u kiezen uit cartridges met standaard of hoge capaciteit, die u herkent aan de toevoeging ‘XL’. Zo bestaan er bijvoorbeeld HP 62 cartridges, maar ook HP 62XL cartridges. Deze worden o.a. gebruikt als inkt voor de HP ENVY 5540. Wist u trouwens dat u niet van alle cartridges een XL-versie hoeft te gebruiken? Als u meer in zwart print, omdat u bijvoorbeeld veel tekstdocumenten print, kunt u er ook voor kiezen om alleen voor de zwarte cartridge een XL-variant te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Welke cartridge past in welke printer van HP?

In de handleiding leest u welke HP cartridges in uw printer passen. Bij 123inkt vindt u bovendien de juiste cartridges door te zoeken op het typenummer van uw HP printer. Selecteer uw printer in de lijst en bestel meteen de HP cartridge(s) die u nodig heeft.

Waar kan ik de goedkoopste HP cartridges kopen?

Dankzij onze laagsteprijsgarantie zijn originele HP cartridges altijd het goedkoopst bij 123inkt. De cartridges van ons 123inkt huismerk zijn een nog voordeligere optie: ze zijn goedkoper en bevatten meer inkt dan originele HP cartridges.

Welke cartridges passen in mijn HP Envy 5030 printer?

In het specifieke geval van de HP Envy 5030 printer heeft u cartridges uit de HP 304 serie nodig. Er bestaat van zowel de zwarte cartridge als van de kleurencartridge een uitvoering met standaard capaciteit én met hoge capaciteit.


Heeft u nog vragen over het bestellen van cartridges voor uw HP printertype? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten