123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Printer type

HP cartridges 

Hier vindt u alle HP cartridges per printertype.
U kunt ook op cartridgenummer zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Snel zoeken
Uitgelichte series
HP DeskJet
HP ENVY
HP Photosmart
HP PSC
HP Officejet
HP Designjet
Overige types
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Voordelig en snel HP cartridges bestellen

HP printer inkt bestellen voor de beste prijs!

Bestel inkt voor uw HP printer en zoek op het printertype. Weet u het HP cartridgenummer niet uit uw hoofd? Kies dan uw printertype uit de bovenstaande lijst. U ziet meteen de zwarte en kleurencartridges die geschikt zijn voor uw HP printer. De meeste HP inktcartridges bieden wij ook aan van ons huismerk. Dit zijn inktpatronen van ons eigen merk. De huismerk inkt voor uw HP printer bevat meer inkt dan het origineel en is stukken goedkoper. Ons huismerk is altijd de beste keuze!

123inkt huismerk cartridges of HP printer inkt?

Door onze laagsteprijsgarantie koopt u originele inkt voor uw HP printer hier altijd het goedkoopst. Nog goedkoper printen? Kies dan voor ons 123inkt huismerk. 123inkt cartridges zijn goedkoper en bevatten meer inkt dan originele HP printer inkt. Zoekt u bijvoorbeeld HP ENVY 5534 cartridges? Dan kunt u, naast de originele HP inktcartridges, ook kiezen voor de voordelige HP 301 cartridge van ons huismerk. Deze bevat 5 keer zoveel inkt.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
HP 301 zwart en kleur 3 milliliter 15 milliliter 12 milliliter
HP 304 zwart 2 milliliter 17 milliliter 15 milliliter

HP cartridges voor iedere HP printer

Bij ons vindt u inkt voor verschillende types HP inkjetprinters, zonder dat u zelf uit moet zoeken welk type cartridge u nodig heeft. Selecteer uw printertype en vind meteen de juiste inkt voor uw HP printer. De meest bekende HP printers zijn de HP DeskJet, HP OfficeJet, HP ENVY en HP Photosmart. Afhankelijk van waarvoor u de printer gebruikt, zal de ene HP printer meer of minder geschikt zijn voor u dan de andere.

HP DeskJet serie

De HP DeskJet serie bestaat uit zeer compacte printers die vooral geschikt zijn voor thuisgebruik. Dankzij de optie om draadloos te printen vanaf uw smartphone of tablet is deze printerserie ideaal voor snel en makkelijk gebruik.

HP OfficeJet serie

De HP Officejet serie is speciaal gemaakt om te gebruiken in kleine bedrijven of bijvoorbeeld thuiskantoren. Ook deze printers zijn draadloos te gebruiken met uw smartphone of tablet. De toevoeging om automatisch dubbelzijdig te kunnen printen, maakt deze printers perfect om zakelijke documenten uit te printen.

HP ENVY en Photosmart printers

Met de HP ENVY en Photosmart printers maakt u randloze en kwalitatieve foto-afdrukken. Van smartphone selfies tot prachtige vakantiefoto’s. Door de hoge printkwaliteit zijn deze printers ook zeer geschikt om zakelijke rapporten of portfoliostukken af te drukken.

HP printer inkt met standaard en hoge capaciteit

Als u regelmatig print, kan de inkt van uw HP printer snel opraken. Dit voorkomt u door hoge capaciteit cartridges te gebruiken. Voor veel HP printers kunt u kiezen uit cartridges met standaard of hoge capaciteit. Deze hoge capaciteit inktcartridges voor uw HP printer herkent u aan de toevoeging ‘XL’. U hoeft niet voor iedere kleur een XL-versie te gebruiken. Als u voornamelijk in zwart print, kunt u ook alleen een zwarte XL-cartridge gebruiken en verder alleen normale capaciteit inktpatronen.

Verwante producten

Veelgestelde vragen

Welke cartridge past in welke HP printer?

In de handleiding van uw HP printer leest u welke inktcartridges in uw printer passen. Bij 123inkt.nl vindt u ook de juiste cartridges door te zoeken op het typenummer van uw HP printer. Kies de printer uit de lijst en bestel meteen de HP cartridges die u nodig heeft.

Waar koop ik goedkope HP printer inkt?

Door onze laagsteprijsgarantie is inkt voor uw HP printer altijd het goedkoopst bij 123inkt.nl. De cartridges van het 123inkt.nl huismerk zijn een nog voordeligere optie. Deze zijn goedkoper en bevatten meer inkt dan het origineel.

Hoe zoek ik mijn HP printertype op?

Uw HP printertype staat vaak op de voorkant van uw printer en natuurlijk in de handleiding van uw HP printer. Met dit nummer kunt u bij 123inkt.nl zoeken naar de juiste inktcartridges voor uw HP printer.


Heeft u nog vragen over het bestellen van HP inktcartridges op printertype? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.