123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-L3750CDW

Brother MFC-L3750CDW toners, drums en andere benodigdheden bestelt u hier. Naast de originele toners van Brother hebben wij ook voordelige huismerktoners van topkwaliteit. De toners hebben een standaard of hoge capaciteit en zijn verkrijgbaar in zwart, cyaan, magenta en geel. Ook voordeelverpakkingen om te besparen op uw printkosten bestelt u hier voor de laagste prijs. Vandaag besteld, volgende werkdag bezorgd!

Koop Brother MFC-L3750CDW toners

De Brother MFC-L3750CDW is een kleurenledprinter die dankzij de snelheid, afdrukkwaliteit en het formaat ideaal is voor op kantoor. Om met uw Brother MFC-L3750CDW de beste afdrukken te maken heeft u de juiste toners nodig. Bij ons vindt u zowel originele toners van Brother als toners van ons goedkopere 123inkt huismerk. Kies voor de exemplaren van ons eigen merk en betaal altijd de laagste prijs per pagina.

De capaciteit van Brother MFC-L3750CDW toners

Brother MFC-L3750CDW toners hebben een standaard of hoge capaciteit. De standaard toners hebben een capaciteit van ongeveer 1.000 pagina’s. Met de hoge capaciteit toners drukt u rond de 3.000 vellen af. Welke capaciteit u ook kiest: wij raden u aan te kiezen voor de toners van ons huismerk. Deze bevatten meer tonerpoeder, waardoor u meer pagina’s print.

Brother MFC-L3750CDW toners van ons huismerk

Onze huismerktoners zijn wat kwaliteit betreft net zo goed als de originele toners van Brother. Met de toners van ons eigen merk bent u een stuk goedkoper uit. De huismerktoners kunnen namelijk 15% meer afdrukken maken dan het originele merk. Dit geldt zowel voor de toners met standaard als hoge capaciteit. Dat is samen met de voordelige prijs een enorm verschil. In de onderstaande tabel vergelijken we de capaciteit van ons huismerk en de Brother toners.
 
Kleur Brother TN‑243 123inkt huismerk Brother TN‑247 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit
Zwart 1.000 pagina's 1.150 pagina's 3.000 pagina's 3.450 pagina's
Kleur 1.000 pagina's 1.150 pagina's 2.300 pagina's 2.650 pagina's

Met de huismerktoners drukt u altijd meer pagina’s af ten opzichte van de originele Brother toners. Met een zwarte hoge capaciteit toner print u maar liefst 450 vel extra. Het voordeel van een hoge capaciteit is dat u een lagere prijs per pagina betaalt. Ook hoeft u minder vaak de toner te vervangen. Om maximaal te besparen op uw afdrukkosten, kiest u voor een multipack met huismerktoners. Deze voordeelverpakkingen bevatten van elke kleur (zwart, cyaan, magenta en geel) één exemplaar. Wij hebben sets met standaard en hoge capaciteit toners van ons huismerk.

Brother MFC-L3750CDW drum

De Brother MFC-L3750CDW maakt gebruik van een printer drum om afdrukken te maken. De drum is, net als toner, een belangrijk onderdeel van een kleurenledprinter. De twee onderdelen werken samen om de afdrukken van de printer te produceren.

Als u merkt dat de kwaliteit van uw afdrukken achteruitgaat, dan is het tijd voor een nieuwe drum. U herkent een verminderde kwaliteit aan strepen, vlekken of lijnen op uw geprinte documenten. Uw Brother printer geeft automatisch een melding wanneer uw drum aan vervanging toe is. Lees ook ons artikel over het verbeteren van de afdrukkwaliteit voor meer tips.

We hebben zowel DR-243CL drums van Brother als van ons voordelige huismerk. Met deze drums drukt u gemiddeld 18.000 pagina’s af. Ondanks dat de drums dezelfde capaciteit hebben, is de drum van ons huismerk 30% goedkoper. Onze drums zijn ISO9001 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen.

Andere Brother MFC-L3750CDW reserveonderdelen

U vindt bij ons naast toners en drums ook een fuser unit en transferbelt. Deze twee reserveonderdelen zijn speciaal ontworpen voor uw Brother MFC-L3750CDW kleurenledprinter.

Brother MFC-L3750CDW fuser unit

De fuser is een onderdeel dat door middel van verhitting ervoor zorgt dat het tonerpoeder zich optimaal hecht aan het papier. Dankzij de lange levensduur van de fuser zal het niet vaak nodig zijn om deze te vervangen. Mocht de fuser toch aan vervanging toe zijn, dan is een nieuwe fuser kopen altijd voordeliger dan het bestellen van een gloednieuwe printer.

Brother MFC-L3750CDW transfer belt

De transfer belt is een soort lopende band die het tonerpoeder van de verschillende toners opvangt. Doordat de verschillende tonerpoeders in lagen op de band terechtkomen, worden verschillende kleuren gecreëerd. Een transfer belt kan ongeveer 50.000 afdrukken maken, voordat deze aan vervanging toe is.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe zie ik welke toner van de Brother MFC-L3750CDW printer op is?

Via het lcd-scherm van uw Brother MFC-L3750CDW ziet u hoe vol de verschillende toners nog zijn. Een druk op het icoontje met de gekleurde balken onder ‘Instellingen’ geeft direct de geschatte resterende levensduur. Ook geeft de geïnstalleerde software op uw computer of mobiele apparaat een melding.

Hoe vervang ik de Brother MFC-L3750CDW toner?

Vervang de toner door het bovendeksel van de printer te openen. Wacht vlak na gebruik van de printer wel even om het apparaat af te laten koelen. Vervolgens verwijdert u de drum met de te vervangen tonercartridge uit de printer. Wissel de lege toner met een nieuw exemplaar en plaats de drum terug in de printer. In de Brother MFC L3750 handleiding is stap voor stap te lezen hoe u een toner vervangt.

Hoe reinig ik de Brother MFC-L3750CDW printer?

Bij 123inkt.nl bestelt u een speciale reinigingsdoek voor laser- en kleurenledprinters. Om de kwaliteit van afdrukken met de printer in stand te houden is het noodzakelijk om het apparaat regelmatig te reinigen. Tonerpoeder is materiaal dat nogal wat uitdaging geeft bij het schoonmaken. Het poeder plakt en gaat overal tussen zitten. Gebruik daarom een reinigingsdoek om uw printer zo goed mogelijk te laten werken.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother MFC-L3750CDW toners? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.