123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Hangende schermen

Een hangend veiligheidsscherm is ideaal om op te hangen aan het plafond van bijvoorbeeld uw kantoor of uw winkel. Op veel locaties hangen tegenwoordig veiligheidsschermen ter bescherming tegen het coronavirus. Creëer een veilige omgeving en koop hangende veiligheidsschermen bij 123inkt.


Jalema flexibel afscheidingsscherm hangend 65 x140 cm transparant 7999811 234759
vergroten
Omschrijving Dit transparante veiligheidsscherm is ideaal voor gebruik op kantoren of in andere ruimtes. Door de afscheiding van helder PVC-folie kunt u op een gemakkelijke én veilige wijze communiceren. Zo worden medewerkers en/of klanten beschermd tegen besmettingen en infecties. Het lichtgewicht afscheidingsscherm met aluminium koker kan gemakkelijk aan een systeemplafond bevestigd worden. Het scherm wordt geleverd inclusief ophangsysteem: zes dubbelhaken en twee plafondhaken.
Specificaties
Merk: Jalema Afmetingen: 65 x 140 cm (HxL)
Type: veiligheidsscherm Materiaal: aluminium/pvc
Kleur: transparant Ons artikelnr: 234759
Nu bestellen is morgen in huis
€ 85,50 (Incl. 21% btw)
( € 70,66 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Jalema hangend scherm 90 x 75 cm transparant 7999810 234760
vergroten
Omschrijving Dit transparante veiligheidsscherm is ideaal voor gebruik op kantoren of in andere ruimtes. Door de afscheiding van acryl kunt u op een gemakkelijke én veilige wijze communiceren. Zo worden medewerkers en/of klanten beschermd tegen besmettingen en infecties. Het afscheidingsscherm kan zowel op staande als liggende wijze aan een systeemplafond bevestigd worden. Het scherm wordt geleverd inclusief ophangsysteem: zes dubbelhaken en twee plafondhaken.
Specificaties
Merk: Jalema Afmetingen: 90 x 75 cm (LxB)
Type: veiligheidsscherm Materiaal: acryl
Kleur: transparant Ons artikelnr: 234760
Nu bestellen is morgen in huis
€ 95,50 (Incl. 21% btw)
( € 78,93 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Bestel een hangend scherm tegen corona

Om uzelf en anderen te beschermen tegen het coronavirus kan het ophangen van een coronascherm een mogelijkheid bieden tot veilige communicatie en afstand houden. Doordat de afscheiding transparant is, kunnen bijvoorbeeld uw medewerkers en klanten gemakkelijk met elkaar in contact blijven. Het veiligheidsscherm wordt geleverd met een ophangsysteem, bestaande uit zes dubbelhaken en twee plafondhaken. Hiermee kunt u het scherm zowel horizontaal als verticaal bevestigen aan een plafondsysteem.

Bestel een hangend veiligheidsscherm, zodat u veilig kunt blijven communiceren. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!

Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten