123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Waarschuwingsstickers

Gebruik waarschuwingsstickers om bezoekers van uw pand te waarschuwen en op de corona regels te wijzen. Het plaatsen van opvallende stickers op deuren, ramen of vloeren zorgt dat de waarschuwingen goed zichtbaar zijn. Bestel waarschuwingsstickers en vloerstickers bij 123inkt!

Waarschuwingsstickers

Bestel waarschuwingsstickers en vloerstickers

Heeft u een winkel, horecagelegenheid of andere openbare ruimte waar mensen binnen kunnen lopen? Zorg dan dat alle klanten of bezoekers goed afstand bewaren. Heeft u bijvoorbeeld een looproute, dan kunt u met behulp van waarschuwingsstickers de route aangeven. Daarnaast zijn er stickers die waarschuwen afstand te houden van elkaar en herinneren aan de anderhalve-meter-regel. Komen er vaak mensen voor uw pand samen? Waarschuw ze dan door te kiezen voor een sticker die wijst op een samenscholingsverbod. Aan de hand van waarschuwingsstickers kunt u bijvoorbeeld ook aangeven dat mondkapjes verplicht zijn, dat u ergens niet mag zitten of dat u contactloos moet betalen.

Zowel de waarschuwingsstickers als de vloerstickers zijn zelfklevend en geschikt voor verschillende ondergronden, waardoor u ze gemakkelijk op de juiste plaats plakt. De vloerstickers zijn te verkrijgen voor binnen en voor buiten. Ook zijn ze voorzien van een antisliplaag, zodat er gewoon overheen gelopen kan worden.

Koop nu uw waarschuwingsstickers bij 123inkt. Gebruikt u liever geen stickers, maar wilt u wel mensen waarschuwen? Kijkt u dan ook eens bij onze waarschuwingsmatten en informatieborden. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten