123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 24 serie

Op zoek naar nieuwe Epson 24 cartridges? In onze webshop koopt u ze gegarandeerd voor de laagste prijs! Wij leveren Epson 24 en 24XL inkt in alle kleuren direct uit voorraad. Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding raden we u aan om 123inkt huismerk cartridges te kopen.


Koop hier uw goedkope Epson 24(XL) cartridges

Epson 24 inktcartridges vallen onder de Olifant-serie en zijn geschikt voor verschillende Expression Photo-printers van Epson. Deze printerserie staat bekend om het printen van geweldige foto’s en dat begint natuurlijk bij de juiste inkt. Daarom zijn er maar liefst zes verschillende kleuren Epson 24 inkt! De twee extra cartridges in licht magenta en licht cyaan helpen de printer om nóg gedetailleerdere kleuren te creëren, waardoor uw foto’s echt tot leven komen. Alle zes cartridges hebben een eigen T-nummer, zodat u ze eenvoudig los bestelt en vervangt wanneer dat nodig is. U vindt de T-nummers hieronder bij ‘Veelgestelde vragen’.

Epson 24XL cartridges: vol, voller, volst

Hoewel de pasvorm precies hetzelfde is, zit er in de Epson 24XL cartridges meer inkt dan in de gewone Epson 24 cartridges. De XL-variant met hoge capaciteit is uitermate geschikt voor de fotoprinters die met deze cartridges werken, want bij het afdrukken van foto’s wordt veel inkt gebruikt. Door voor Epson 24XL te kiezen, hoeft u dus minder snel uw cartridges te vervangen. De meeste inkt bevindt zich echter in de 24XL cartridges van het 123inkt huismerk. Bij de zwarte cartridge is het verschil bijna 4 milliliter, en bij de kleurencartridges zelfs 5 milliliter. Huismerk 24XL cartridges zijn speciaal voor uw Epson printer ontwikkeld, waardoor ze de juiste pasvorm hebben en aan alle kwaliteitseisen voldoen. Ook zijn ze stukken goedkoper, waardoor u dus dubbel bespaart: u betaalt minder, maar ontvangt meer inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Epson 24 cartridges heb ik nodig?

In totaal heeft u zes Epson 24 cartridges nodig:
  • T2431 (zwart)
  • T2432 (cyaan)
  • T2433 (magenta)
  • TT2434 (geel)
  • T2435 (licht cyaan)
  • T2436 (licht magenta)

Waarom zijn er Epson 24 cartridges in licht cyaan en licht magenta?

Deze cartridges passen in printers die gemaakt zijn voor het afdrukken van kwaliteitsfoto's. Met de twee extra cartridges in lichtere kleuren kan de printer meer kleurgradaties printen, wat zorgt voor de mooiste foto’s.

Wat zijn goede huismerk cartridges voor Epson?

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de cartridges van het 123inkt huismerk niet onder doen voor het origineel. Deze zijn dus een goed en goedkoop alternatief voor de originele cartridges.


Als u nog andere vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.