123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson printerseries

Epson printerseries

Welke Epson printerseries zijn er?

Er zijn een veel verschillende merken printers. Alsof het nog niet lastig genoeg is om te kiezen, heeft elk merk ook nog eens verschillende printerseries en binnen deze series een hoop modellen. De keuze is reuze! Om u op weg te helpen, geven we iets meer toelichting over de verschillende modellen van Epson. 

Epson Expression: compacte inkjetprinters voor thuisgebruik en kleine kantoren

Onder de Epson Expression-serie vallen drie varianten: Epson Expression Home, Photo en Premium. Deze compacte all-in-one printers zijn inkjetprinters waarmee u kunt afdrukken, kopiëren en scannen. Voor deze inkjetprinters kunt u gebruikmaken van zowel originele als 123inkt huismerkcartridges. Hiermee profiteert u altijd van een voordelig alternatief. Onze 123inkt cartridges bevatten namelijk meer inkt en zijn goedkoper! Daarnaast krijgt u altijd levenslange garantie op deze producten.
 • Epson Expression Home
  De Epson Expression Home is ideaal voor thuisgebruik. Dankzij het compacte formaat en stijlvolle ontwerp verwerkt u de printer makkelijk in uw interieur.
   

 • Epson Expression Photo
  Maakt u veel foto’s en wilt u deze graag zelf kunnen printen? Met de Epson Expression Photo drukt u de meest kleurrijke en heldere foto’s af. U behaalt de beste resultaten wanneer u de foto’s print op het fotopapier van 123inkt.
   

 • Epson Expression Premium
  De Premium printer van Epson is een all-in-one printer met automatische documentinvoer – ook wel bekend onder de afkorting ADF. Dankzij ADF is deze printer ideaal wanneer u vaak scant en kopieert. Deze printer combineert de beste kwaliteiten van de Epson Expression Home en Photo.

Epson WorkForce: snel printen met inkjetprinters voor (thuis)kantoren

De naam suggereert het al: printers uit de Epson WorkForce-serie zijn geschikt voor kleine, middelgrote en thuiskantoren. Dankzij ADF – automatische documentinvoer – scant en kopieert u stapels papier met groot gemak. Voor middelgrote kantoren raden wij de Epson WorkForce Pro aan. Deze printerserie heeft namelijk meer functies dan de standaard Epson WorkForce. Daarnaast zijn deze apparaten sneller en hebben ze een hogere papiercapaciteit. Ook de WorkForce inktcartridges hebben een hoge capaciteit, waardoor u veel kunt printen voordat de cartridges vervangen moeten worden.

Epson EcoTank: eco printers met afzonderlijke inkttanks

De Epson EcoTank is anders dan de Expression en de WorkForce-serie. Deze printer maakt namelijk geen gebruik van inktcartridges, maar heeft een groot inktreservoir dat bijgevuld wordt met inktflessen. U hoeft dus nooit meer de inktcartridges te vervangen. De afzonderlijke tanks vult u per kleur bij. Binnen de EcoTank-serie vindt u all-in-one printers die geschikt zijn voor frequent thuisgebruik, maar ook modellen die ontwikkeld zijn voor snel en zwart-wit printen. Deze apparaten komen hierdoor op een kantoor goed tot hun recht. Ook voor fotoliefhebbers zijn er EcoTank printers die prachtige afbeeldingen in heldere kleuren afdrukken.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste Epson printer?

De beste Epson printer kiest u op basis van uw wensen en eisen. De Epson Expression Home XP-2150 is een veelgekozen printer voor thuis. Hiermee kunt u (mobiel) printen, kopiëren en scannen. Kies de Epson WorkForce WF-7840DTWF als u op zoek bent naar een model voor uw kantoor. Deze 4 in 1 printer kan documenten tot A3-formaat printen. Wilt u meer weten over de printerseries van Epson? In dit artikel van 123inkt.nl worden verschillende series uitgelicht zodat u de juiste printer vindt.

U heeft nu de juiste Epson printerserie kunnen vinden die goed bij u past. U kunt nu gaan kijken naar de ideale printer in die serie. Wilt u meer weten over de verschillende printerseries van merken zoals Brother, Canon en HP? Bekijk dan de artikelen over print- en printer informatie in ons Helpcentrum. Wilt u liever persoonlijk advies of heeft u vragen over de Epson printerserie? Neem dan contact op met onze klantenservice, die dagelijks van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaarstaat!