123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

7 rake personeelsgeschenken

7 rake personeelsgeschenken

Het einde van het jaar nadert en dat betekent tijd om terug te kijken. En natuurlijk ook om de waardering voor uw medewerkers te tonen met een passend eindejaarscadeau! Want geven is vaak nog leuker dan krijgen.

Wij maakten alvast een lijstje met onze favoriete personeelsgeschenken. Hiermee laat u zien dat u als leidinggevende trots bent op de prestaties en de inzet van uw mensen. Succes gegarandeerd!

1. Thermosbekers

De Leitz thermosbeker is de perfecte gift voor iedereen die er vaak op uit gaat. Deze topper houdt uw favoriete dranken urenlang warm in de winter en lekker koel in de zomer. De beker is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een dubbelwandige vacuüm-isolatie. Hierdoor blijft de buitenkant koel bij warme dranken, zodat u de beker veilig vastpakt en meeneemt. Dit model is lekvrij, heeft een inhoud van 380 ml en past in de meeste (auto)bekerhouders. Ideaal voor onderweg en naar het werk!
 

2. Duurzame notitieboeken

Clairefontaine Forever Premium notitieboekMaak uw medewerkers blij met het Clairefontaine Forever Premium notitieboek. In dit duurzaam geproduceerde notitieboek kunnen zij al hun aantekeningen, plannen en briljante ideeën kwijt. Het notitieboek heeft een A4 formaat, bevat 48 gelinieerde vellen en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

De kaft en pagina's in dit boek zijn gemaakt van 100% gerecycled papier, er werden dus geen extra bomen voor gekapt. Daarnaast bevatten de pagina's geen chloor, en is er geen ontinkting toegepast. Een cadeau dat dus fijn is om te geven én te krijgen: zo dragen u en uw medewerker samen bij aan een groenere wereld.
 

 
druppie geeft een tip
TIP! 
Verras uw team op een onverwacht moment met een leuk cadeautje. Online vindt u jaarkalenders met originele inhaakmomenten om uw collega's blij te maken. Denk aan Valentijnsdag, Doe Vriendelijk Dag, Complimentendag of Secretaressedag.
 

3. Tony's 

Chocolade van Tony’s Chocolonely is een ware traktatie voor de smaakpapillen. Bovendien is deze chocolade fairtrade geproduceerd: elk stukje draagt bij aan een eerlijke behandeling van de cacaoboeren. Kortom, een altijd-goed-geschenk met positieve impact.

De repen van Tony’s Chocolonely zijn dankzij hun kleine formaat ideaal als tussendoortje. De Belgische fairtrade melkchocolade is verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken. Voor verwenmomentjes op kantoor, thuis, in de kantine of onderweg.
 

4. Bluetooth speaker

De ware muziekliefhebber maakt u enthousiast met de draagbare bluetooth speaker van 123inkt. Hiermee kunt u luisteren naar uw favoriete muziek of radiozender, waar u ook bent. De speaker produceert kristalhelder, rijk en gebalanceerd geluid, waardoor u alles perfect hoort. Verbind uw smartphone of tablet eenvoudig met de speaker via bluetooth en luister naar uw geselecteerde muziek. Ook kunt u muziek afspelen van een USB-stick of de speaker aansluiten op uw computer. En neem hem gerust mee naar de badkamer of het zwembad, want hij heeft geen watervrees.

Geniet van nóg voller geluid en laat twee speakers tegelijkertijd muziek afspelen. De kleurrijke omgevingsverlichting zorgt voor extra sfeer, met acht ingebouwde kleuren die elke drie seconden veranderen. Een perfecte totaalbeleving!

5. Pennen

De geschenkset van de Parker IM serie is het perfecte cadeau voor iedereen die graag schrijft. Deze set bevat een balpen en vulpen, en heeft een luxueus design in de kleuren zwart en goud. Met zo’n prachtige pen zet u graag de handtekening onder uw koopcontract, schrijft u een spannende scène van de thriller waaraan u werkt, of zet u een mooie boodschap op een kaart aan dierbare vrienden. Kortom; bijzondere pennen voor gedenkwaardige momenten!

6. Kleurpotlodenset

De Derwent Academy geschenkverpakking is een prachtig cadeau voor echte kunstenaars. Deze potlodenset opent de deur naar een wereld van creativiteit. Teken vrolijke, gepersonaliseerde kaarten voor vrienden, kleur mandala’s of kleurplaten in, schets een treffend zelfportret of creëer een kunstwerk voor aan de muur.

De veelzijdige kleurpotlodenset van hoogwaardig hout bevat 30 breekvaste potloden, een puntenslijper, gum, penseel en een tekenblok in een houten tekendoos. Met de 6 schetspotloden, 12 kleurpotloden en 12 aquarel kleurpotloden zetten tekenaars, kunstenaars en hobbyisten de mooiste creaties op papier. Door de bijgeleverde beschermende opbergbox is deze potlodenset ook ideaal voor op reis. Voor bijvoorbeeld het bijhouden van een reisdagboek, inclusief kleurrijke stadsgezichten, artistieke impressies van de natuur en zonnige strandtaferelen. Zo kunnen de mooiste herinneringen worden vastgelegd.

7. Powerbank

PowerbankMet een powerbank wordt u nooit meer teleurgesteld door die vervelende rode waarschuwingslampjes die u vertellen dat uw batterij leeg is. Binnen no time wekt dit apparaat uw elektronische gadgets weer tot leven. Of u nu onderweg bent, of midden in een bloedstollende Netflix-marathon zit op uw telefoon: de powerbank voorziet uw elektronische apparaten weer van energie!

De powerbank van Nedis laadt twee apparaten tegelijk op. Een USB A-poort zorgt voor snel opladen met Quick Charge en een USB C-poort voor snel opladen met Power Delivery. Dankzij de led-indicator ziet u hoeveel energie de powerbank nog heeft. Zo weet u precies wanneer hij opgeladen moet worden. Deze Nedis powerbank heeft genoeg stroom om uw smartphone tot 4 keer en uw tablet tot 1,5 keer op te laden. De powerbank beschermt uw device tegen overladen, oververhitting en kortsluiting.
 


Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze Vraag en antwoord-pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.