123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

De beste labelprinter van 2024

De beste labelprinter van 2024

Maakt u vaak etiketten en labels? Dan bent u vast en zeker op zoek naar de beste labelprinter van dit moment. Welk apparaat dat is, hangt af van uw wensen. Wilt u de labelprinter bijvoorbeeld in een kantooromgeving, op een vaste plek gebruiken? Of wilt u hem meenemen en stand alone, dus zonder computer, kunnen bedienen? We helpen u graag verder.

We onderscheiden vijf categorieën. HIeronder ziet u per categorie welke labelprinter op dit moment de beste keuze is.

Desktop labelprinter

Gaat u de labelprinter op kantoor gebruiken en aansluiten op uw computer, dan is de 123inkt LW650 absoluut de beste keuze. Deze labelprinter biedt alle populaire opties. Zo kan hij overweg met gestanste etiketrollen, ondersteunt mobiel printen (u kunt hem dus bedienen met uw telefoon of tablet) en print met 103 mm/seconde lekker snel. Ook print u er perfect adresetiketten mee voor de meest voorkomende situaties. De labelprinter is van topkwaliteit én voordelig. Daarnaast zijn er labels van het 123inkt huismerk voor beschikbaar. De printer is dus niet alleen goedkoop in de aanschaf, maar ook in het gebruik. Een slimme keuze! 
 
123inkt LW650 labelprinter

Desktop labelprinter & beletteringssysteem in één

Wilt u korte teksten printen voor labels, bijvoorbeeld voor kabels, hardware, (opslag)media en mappen? En ook etiketten maken voor adressen, zendingen, barcodes, producten en/of naambadges? Dan adviseren wij de Dymo LabelWriter 450 Duo. Dit is een snelle labelprinter met ruimte voor zowel een labelrol als een taperol. Een labelprinter en beletteringssysteem in één dus. Dat is niet alleen efficiënt (nooit meer tussentijds rollen wisselen) en voordeliger (één apparaat voor twee functies), maar bespaart ook ruimte. Dat laatste is vooral handig in een kleine werkruimte.

Dymo LabelWriter 450 Duo

Desktop labelprinter voor adresetiketten

Wilt u de desktop labelprinter ook of met name voor verzendetiketten gebruiken, dan is de Zebra ZD421 direct thermal labelprinter de beste optie. Om etiketten te kunnen printen, moeten labelprinters specifieke formaten kunnen verwerken. Deze Zebra-printer is iets duurder dan de instapmodellen, maar voldoet aan de specificaties van alle postverwerkers. Ook de minder gebruikelijke, zoals die van DHL. Het perfecte apparaat voor de verzending van al uw pakketten dus.

Zebra ZD421 direct thermal labelprinter
 


Industrieel beletteringssysteem

Zoekt u een labelprinter voor intensief gebruik? Dan moet het natuurlijk een stevig apparaat zijn. De Dymo RHINO 4200 industriële labelprinter kofferset (QWERTY) is de beste labelprinter van 2024 in de categorie Industriële beletteringssystemen. Hij heeft een robuuste behuizing, geïntegreerde rubberen stootkussens en zit in een stevige draagkoffer. Dit beletteringssysteem is in elke omgeving te gebruiken!

 Dymo RHINO 4200 industriële labelprinter kofferset (QWERTY)

Mobiele labelprinter

In de categorie Mobiele labelprinter is de Brother RJ-4230B mobiele labelprinter met Bluetooth RJ-4230B de beste labelprinter van 2024. U kunt met deze labelprinter vanaf elke locatie labels, kwitanties, offertes en facturen afdrukken via Bluetooth, NFC of de USB-aansluiting. Ook print u direct vanaf uw Android-apparaat, iPhone of iPad. De printer is beschermd tegen stoten en vallen (hij overleeft een val van 2,10 meter hoogte!) en kan ook nog eens tegen vocht en stof (IP54).

Brother RJ-4230B mobiele labelprinter met Bluetooth RJ-4230B

We bespraken hierboven de beste labelprinters van 2024 in vijf categorieën. Houdt vooral uw eigen behoeften en budget voor ogen bij het kiezen van de juiste labelprinter. Wilt u meer weten over de specifieke modellen of labelprinters in het algemeen? Neem dan contact met ons op. Wij wensen u succes bij het vinden van de perfecte labelprinter! 
 


Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze Vraag en antwoord-pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.