123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

De populairste printers van dit moment

De populairste printers van dit moment

De populairste printers van dit moment

Wat uw printdoel ook is, wij hebben de beste printer voor u. Van vrijwel ieder printermerk en altijd voor de scherpste prijs. Kortom, de keuze is reuze! Maar de juiste keuze maken kan soms lastig zijn. Zo zijn er inkjetprinters en laserprinters. Allebei met unieke eigenschappen en mogelijkheden. Om erachter te komen welke het best aansluit bij uw printvoorkeuren, hebben we de belangrijkste verschillen samengevat.
druppie geeft een tip
TIP!
Ziet u ergens anders dezelfde printer tegen een lagere prijs? Laat het ons weten. Wij passen de prijs voor u aan. Zo profiteert u van de service die u van ons bent gewend en koopt u de printer voor de laagste prijs.

Inkjetprinters

Werkt u veel met kleurenafdrukken of draait u regelmatig rapportages uit met tabellen, grafieken of andere dashboards, dan is dit de ideale printer voor u. Inkjetprinters nemen weinig ruimte in waardoor ze heel geschikt zijn voor thuis of op een klein kantoor. Inkjetprinters werken met cartridges. Deze zijn gevuld met vloeibare inkt die via spuitkanaaltjes in de printkop op het papier wordt gespoten. De meeste cartridges zijn verkrijgbaar van het 123inkt huismerk, een goedkoper alternatief voor originele cartridges mét dezelfde, hoge kwaliteit.

Voordelen:
  • Haarscherpe foto's en afbeeldingen
  • Cartridges afzonderlijk vervangbaar (wel zo prettig voor uw portemonnee en het milieu!)

Laserprinters

Bij grote printvolumes is een laserprinter interessant voor u. Laserprinters werken met toners waar tonerpoeder in zit. Door middel van statische elektriciteit en een laserlamp wordt de poeder in de juiste vorm op de drum geladen en vervolgens op het papier geplaatst. Een toner is aanzienlijk duurder dan een inktcartridge, maar gaat ook veel langer mee. U print er vaak tot enkele tienduizenden pagina’s mee. Bij een hoog printvolume vallen uw dagelijkse printkosten uiteindelijk lager uit.

Voordelen:
  • Hoge afdruksnelheid
  • Lagere kosten per print
Nu bent u op de hoogte van de belangrijkste verschillen tussen een inkjetprinter en een laserprinter. En dus weer een stap dichterbij de juiste keuze. Om het nog makkelijker te maken, hebben wij de bestverkochte printers van dit moment voor u op een rij gezet:

De populairste inkjetprinters van dit moment

De populairste laserprinters van dit moment