123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Labelprinter kopen: gids voor de juiste keuze

Labelprinter kopen: gids voor de juiste keuze

Bent u op zoek naar een labelprinter voor uw (thuis)kantoor maar vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Hier vindt u alle informatie voor een goede beslissing.

Waarom een labelprinter handig is

Maakt u regelmatig etiketten en/of labels en vraagt u zich af: kan dit niet sneller, beter of handiger? Of u nu met de hand werkt of gebruikmaakt van een inkjet- of laserprinter, met een labelprinter verloopt het labelproces sneller en met een professioneler resultaat. Zo bespaart u er tijd mee, verkleint u de kans op fouten en kunt u er bijvoorbeeld barcodes en QR-codes mee afdrukken.

Ontdek alles over de voordelen van een labelprinter en waarvoor u hem kunt inzetten in ons blog Zo maakt u snel en makkelijk labels en etiketten.

Hier let u op bij het kiezen van een labelprinter

Het aanbod aan labelprinters is groot. Geen wonder dat het lastig is om te bepalen welke labelprinter het beste bij u past. Daarom hebben we de 10 belangrijkste eigenschappen van labelprinters voor u op een rij gezet, met een duidelijke uitleg. Zo leest u onder andere over de printsnelheid en in welke situatie u voor welke snelheid kiest. Verder komen onder andere de mogelijkheid om wel of niet verzendlabels te printen en de aansluitmogelijkheden aan bod.
 

druppie geeft een tip
TIP!
Nog makkelijk is onze infographic, waarin u in één oogopslag ziet welke specificaties het belangrijkst zijn en in welke situatie u waarvoor kiest.


De beste labelprinter van 2024

Wat de beste labelprinter van 2024 is, hangt af van uw wensen. Wat vindt u belangrijk en wat is uw budget? In De beste labelprinter van 2024 presenteren we in vijf categorieën de labelprinter die op dit moment de beste is in zijn soort.

Zo raden we in de categorie Desktoplabelprinter de 123inkt LW650 aan. Hij biedt alle populaire opties, is van topkwaliteit en lekker voordelig. Nog een pluspunt: we hebben er labels van ons huismerk voor beschikbaar. Zo bent u niet alleen in de aanschaf, maar ook in het gebruik voordelig uit. Een slimme keuze!

De 10 populairste labelprinters

 

Bekijk ook

Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze Vraag en antwoord-pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.