123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Spotlights op huismerk bestsellers

Spotlights op huismerk-bestsellers

Tadaaaaa! Onze bestsellers van het huismerk shinen in de spotlights. Deze sterren zijn razend populair. Waarom ze het zo goed doen? Kom erachter wat ze zo gewild maakt. Lees meer en haal ook een paar van deze onmisbare huismerkartikelen in huis!

1. Inktcartridges en toners van 123inkt - topkwaliteit en veel voordeliger

Als eerste in ons rijtje bestsellers en speciaal ontwikkeld voor uw printer: onze compatibele huismerktoners en -cartridges. Ze passen precies in uw printer en ons controleteam test uitvoerig of ze aan alle kwaliteitseisen voldoen. U betaalt er veel minder voor dan voor de originele varianten én we leveren ze met levenslange garantie. Daarnaast hebben 123inkt cartridges en toners vaak een hogere capaciteit en printen dus meer pagina’s. Voor u een win-winsituatie: goedkope toners en cartridges van hoge kwaliteit, die ook nog eens langer meegaan! Logisch dat ze bij onze meest gewilde huismerkartikelen horen.
 
druppie geeft een tip
TIP!
Wilt u weten of er een huismerktoner of -cartridge is voor uw printer? Zoek bij Inktcartridges of Toners op het printertype of cartridge-/tonernummer van uw vertrouwde merk.
 

2. Zelfklevende gele memo’s - rake reminders voor van alles en nog wat

Zelfklevende gele memo'sZelfklevende gele memo’s. Gebruik ze voor van alles en nog wat. Rake reminders: een snelle notitie, belangrijk punt, cruciale datum, to-dolijst of de boodschappen. Een memo is een perfect geheugensteuntje. Plak 'm op uw bureau, computer, of waar dan ook. Of ga brainstormen als een pro. Schrijf uw gewaagde ideeën op memo’s en plak ze op de muur. Gemakkelijk en flexibel te verplaatsen. Zo maakt u de beste plannen en her-organiseert u alles eenvoudig. Gele memo’s zijn perfect voor wat extra kleur en plezier!

3. Ordners: keep it organized

Klaar met rondslingerende papieren? Een ordner is echt geweldig om alles georganiseerd te houden. U vindt die belangrijke documenten zo veel makkelijker terug. Beschermd tegen vieze kinderhanden, vouwen, koffievlekken en andere ongelukjes. Gewoon alles bij elkaar in die ordner en klaar om te gaan! Mee naar die professionele presentatie op school of de zaak. Kortom, een ordner is uw beste vriend bij het ordenen van uw leven.
 

4. Markeerstiften: check! ✔️

Een markeerstift is gewoon een no-brainer als het gaat om plannen, visualiseren en markeren. Gewaagde ideeën vormgeven, gedachten herorganiseren, concepten uitwerken en verbanden leggen tussen verschillende stappen. Ook perfect voor studeren met pit: markeer belangrijke stukken in uw studieboek of maak samenvattingen. Het maakt het leren een stuk leuker. Check!

5. A4 gelinieerde schrijfblokken - al uw woorden mooi op één lijn

A4 gelinieerd schrijfblokMet een gelinieerd schrijfblok blijft u altijd op koers! Een perfecte leidraad voor nette en georganiseerde notities. Gewoon een beetje extra structuur voor uw schrijfwerk. Of u nu aantekeningen maakt tijdens die inspirerende les, hectische vergadering of losjes wat gedachten opschrijft. Het maakt het allemaal wat overzichtelijker. Scheve teksten en slordige krabbels zijn verleden tijd, u houdt uw woorden mooi op één lijn.

6. Koffiebekers - zorg dat uw innerlijke motor blijft draaien

Zit u in een fijne workflow? Uw vingers vliegen over uw toetsenbord? Bureaustoel goed afgesteld? Printer loopt vlot, zonder haperen? Zorg dat ook uw innerlijke motor lekker blijft draaien. Koffie, thee en soep smaakt immers het best uit onze bekers. Goed geregeld!

 


Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze Vraag en antwoord-pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.