123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Scheidingswanden

Veel openbare gelegenheden maken gebruik van scheidingswanden. Sinds de uitbraak van het coronavirus wordt er steeds meer waarde gehecht aan een veilige manier van omgang met elkaar in het openbaar. Koop via 123inkt een plexiglas scherm of perspex scherm voor uw locatie.

1 - 0 van 0

Scheidingswanden

Bestel eenvoudig scheidingswanden

De scheidingswanden of coronaschermen helpen om de veiligheid van mensen zoveel mogelijk te waarborgen. Het ophangen van een scheidingswand tussen bijvoorbeeld een werknemer en een bezoeker moet ervoor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden. Ook geeft een kuch scherm een gevoel van veiligheid aan de klanten.

 

Wilt u een omgeving coronaproof maken? Dan is een scheidingswand een handig hulpmiddel, zelfs nu we niet meer leven in een anderhalvemetersamenleving. Om er ook nu voor te zorgen dat er veilig en hygiënisch gewerkt en gecommuniceerd wordt, biedt een coronascherm de oplossing. Door een scheidingswand in te zetten, beschermt u ook tegen ongewenst contact. 

 

Bij 123inkt koopt u bureauschermen, monitorschermen en staande veiligheidsschermen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.