Vanwege de extreme drukte kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
 
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bureauschermen

Scheidingswanden zorgen voor extra bescherming tijdens het werken. Met de bureauschermen in het assortiment van 123inkt, beschermt u uzelf terwijl u aan het werk bent. Geef de verspreiding van corona geen kans en koop een bureauscherm om uw werknemers te beschermen.Dit artikel kan niet (meer) via onze webwinkel worden besteld.

Zoekt u dit specifieke artikel?

Neem dan even contact met ons op voor de eventuele beschikbaarheid of voor het vervangende artikel.
 

Bureauscherm kopen?

Een bureauscherm is een plexiglas scherm, waarmee u bureaus van elkaar en bezoekers kunt afscheiden. Doordat het coronascherm transparant is, kunt u blijven communiceren met de persoon aan de andere kant van het scherm. Deze schermen zijn helemaal in lijn met de nieuwe manier van werken, die is ontwikkeld sinds de komst van de Covid-19 pandemie.

De bureauschermen zijn te koop voor de achterzijde van het bureau en tevens voor de zijkanten van het bureau. Zo kunt u bureaus van alle kanten voorzien van een veiligheidsscherm. De bureauschermen worden geleverd met bevestigingsset en bladklem met een bereik van 35 mm.

Koop nu een coronascherm voor uw werkplek en garandeer de veiligheid uw werknemers en/of klanten. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!