123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Hangende schermen

Een hangend veiligheidsscherm is ideaal om op te hangen aan het plafond van bijvoorbeeld uw kantoor of uw winkel. Op veel locaties hangen tegenwoordig veiligheidsschermen ter bescherming tegen het coronavirus. Creëer een veilige omgeving en koop hangende veiligheidsschermen bij 123inkt.


Bestel een hangend scherm tegen corona

Om uzelf en anderen te beschermen tegen het coronavirus kan het ophangen van een coronascherm een mogelijkheid bieden tot veilige communicatie en afstand houden. Doordat de afscheiding transparant is, kunnen bijvoorbeeld uw medewerkers en klanten gemakkelijk met elkaar in contact blijven. Het veiligheidsscherm wordt geleverd met een ophangsysteem, bestaande uit zes dubbelhaken en twee plafondhaken. Hiermee kunt u het scherm zowel horizontaal als verticaal bevestigen aan een plafondsysteem.

Bestel een hangend veiligheidsscherm, zodat u veilig kunt blijven communiceren. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!
Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.