123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Monitorschermen

Bescherm uw medewerkers met een acryl monitorscherm. Nu medewerkers weer op kantoor mogen werken, kan een coronascherm een veilig gevoel geven. Voorzie alle computers op uw kantoor van een monitorscherm.


Kensington KGuard veiligheidsscherm voor 1 monitor transparant 120 x 74 cm 627506 200321
vergroten
Omschrijving Het transparante Kensingtong KGuard veiligheidsscherm is geschikt voor 1 monitor. Bescherm uw medewerkers en uzelf tegen aerosolen in de lucht door dit scherm aan uw monitor te bevestigen. Gebruik het bord ook om aantekeningen te maken met een whiteboardmarker. Dankzij de kabelgaten zorgt u dat uw computerkabels niet in de knoop raken. Maak het oppervlak schoon met niet-schurende reinigingsmiddelen, zodat het acryl niet beschadigt. Het scherm is gemaakt van recyclebaar acryl, in hoogte verstelbaar en heeft een formaat van 1200 x 3 x 740 mm. 
Specificaties
Type: veiligheidsscherm Merk: Kensington
Kleur: transparant Materiaal: acryl
Afmetingen: 74 x 120 cm (HxL) Dikte: 3 mm
Tip: meebestellen

123inkt whiteboard markers 4 kleuren voor € 6,95

Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 85,50 (Incl. 21% btw)
( € 70,66 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Neomounts by Newstar veiligheidsscherm voor 2 monitoren transparant 139 x 74 cm NS-PLXPROTECT2 200320
vergroten
Omschrijving Het Neomounts by Newstar veiligheidsscherm zorgt voor extra bescherming tegen besmettingen en infecties op kantoor. De afscheiding is gemaakt van transparant acryl en is voorzien van afgeronde hoeken. Het scherm kan gemakkelijk bevestigd worden tussen de bureausteun en twee flatscreens van minimaal 22 inch en maximaal 27 inch met een gecentreerd VESA-gatenpatroon van 100 mm x 100 mm. Hierdoor beweegt het veiligheidsscherm automatisch mee als u de monitoren op een andere hoogte instelt. Ook kunt u met whiteboardmarkers op het scherm schrijven.

Bekijk hier alle productspecificaties.
Specificaties
Merk: Neomounts Afmetingen: 74 x 139 cm (HxL)
Type: veiligheidsscherm Materiaal: acryl
Kleur: transparant Dikte: 3 mm
Tip: meebestellen

123inkt whiteboard markers 4 kleuren voor € 6,95

€ 129,50 (Incl. 21% btw)
( € 107,02 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Filex VESA veiligheidsscherm voor 2 monitoren transparant 75 x 60 cm 809402 405067
vergroten
Omschrijving Met een transparant veiligheidsscherm beschermt u medewerkers op kantoor tegen infecties. Door de afscheiding van acryl kunt u op een gemakkelijke én veilige wijze communiceren. Dit veiligheidsscherm is geschikt voor horizontale of verticale bevestiging achter een monitor. Ook is het mogelijk om twee hygiëneschermen naast elkaar te gebruiken, als u met twee monitoren op een bureau werkt. Dit pakket bevat twee schermen.

Klik hier voor een overzicht van alle afmetingen.
Specificaties
Merk: Filex Afmetingen: 60 x 75 cm (HxL)
Type: veiligheidsscherm Materiaal: acryl
Kleur: transparant Dikte: 3 mm
€ 118,50 (Incl. 21% btw)
( € 97,93 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Bestel een monitorscherm tegen corona

Een transparant monitorscherm geeft uw werknemers een veilig gevoel, nu we weer op kantoor mogen werken. Doordat het scherm transparant is, blijft communicatie mogelijk. Het monitorscherm, in deze tijden ook wel een coronascherm genoemd, kunt u gemakkelijk tussen de monitor en de bureausteun bevestigen. Het is mogelijk om twee veiligheidsschermen naast elkaar te plaatsen, of te kiezen voor een groot scherm dat achter twee monitoren te bevestigen is.

 

Doordat u de monitorschermen aan uw bureausteun kunt bevestigen, nemen ze geen extra ruimte in. Om ervoor te zorgen dat u zich niet kunt bezeren aan de corona schermen, zijn de schermen voorzien van afgeronde hoeken. Een bijkomend voordeel van de Newstar veiligheidsschermen is dat ze beschrijfbaar zijn met whiteboardmarkers. U kunt dit scherm dus ook gebruiken om notities op te schrijven.

 

Voorzie uw computer met een monitorscherm dat u koopt bij 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! 


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten