123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Monitorschermen

Bescherm uw medewerkers tegen besmettingen en infecties met een acryl monitorscherm. Voor medewerkers op kantoor zorgt een veiligheidsscherm voor extra bescherming en een veilig gevoel. Voorzie alle computers op uw kantoor van een monitorscherm.


Bestel een monitorscherm tegen besmettingen en infecties

Een transparant monitorscherm geeft uw werknemers op kantoor een veilig gevoel. Doordat het scherm transparant is, blijft communicatie mogelijk. Het monitorscherm, ook wel een veiligheidsscherm genoemd, kunt u gemakkelijk tussen de monitor en de bureausteun bevestigen. Het is mogelijk om twee veiligheidsschermen naast elkaar te plaatsen, of te kiezen voor een groot scherm dat achter twee monitoren te bevestigen is.

 

Doordat u de monitorschermen aan uw bureausteun kunt bevestigen, nemen ze geen extra ruimte in. Om ervoor te zorgen dat u zich niet kunt bezeren aan de veiligheidsschermen, zijn ze voorzien van afgeronde hoeken. Een bijkomend voordeel van de Newstar veiligheidsschermen is dat ze beschrijfbaar zijn met whiteboardmarkers. U kunt dit scherm dus ook gebruiken om notities op te schrijven.

 

Voorzie uw computer met een monitorscherm dat u koopt bij 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! 


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.