123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Headsets

Hier vindt u headsets, koptelefoons en gaming headsets van professionele merken. Kies uit verschillende kleuren en modellen en bestel de koptelefoon die bij u past. Plaatst u de bestelling vóór 23.59 uur? Dan ontvangt u hem de volgende dag!
1 - 0 van 0

Headsets

Alle soorten koptelefoons en headsets vindt u hier

Wilt u muziek luisteren, lopend bellen of in alle rust gamen? Dan is een headset of koptelefoon ideaal. Op deze pagina vindt u de diverse soorten die wij in ons assortiment hebben. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kiezen tussen headset, koptelefoon en gaming headset

Door het grote assortiment headsets kan het lastig zijn om te beslissen welke het meest geschikt is voor uw doelen en voorkeuren. Elk apparaat heeft zijn eigen voor- en nadelen, zodat het juist wel of niet geschikt is voor bepaalde toepassingen.
  • Kies voor een headset als u een apparaat zoekt om mee te bellen.
  • Kies voor een koptelefoon als u een multifunctioneel apparaat zoekt, dat u voor meerdere doelen gebruikt.
  • Kies voor een gaming headset als u een apparaat zoekt dat u alleen voor het gamen gebruikt.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een headset en een koptelefoon?

Meestal noemen we het product een headset als het een draaibare microfoonarm heeft, die u voor uw mond kunt plaatsen. Zo bent u optimaal verstaanbaar tijdens het bellen of gamen. Een koptelefoon heeft deze microfoonarm niet. Hierbij is de microfoon ingebouwd in de oorschelp.

Welke headset moet ik kopen?

Dat hangt ervan af waarvoor u de headset wilt gebruiken. Op 123inkt.nl vindt u onder andere headsets om handsfree te bellen, koptelefoons om muziek te luisteren en speciale gaming headsets. Kies de headset van uw voorkeur en bestel hem voordelig in onze webshop!

Waarom moet ik een headset gebruiken?

Gebruik een headset of koptelefoon om optimaal te kunnen luisteren naar muziek, een (video)call te voeren of een computerspel te spelen. U heeft zo namelijk minder last van omgevingsgeluiden. Ook als u uzelf goed verstaanbaar wilt maken tijdens het handsfree bellen of gamen, heeft een headset met microfoonarm veel voordelen ten opzichte van oortjes.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.