123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

(Vloer)markeringstape


Met zelfklevende vloermarkeringstape zet u gemakkelijk lijnen op de vloer om een veilige situatie te creëren op de werkvloer. Koop vloermarkeringstape in opvallende kleuren.


Bestel eenvoudig vloermarkeringstape

Vloermarkeringstape helpt u om handige aanwijzingen op de vloer te plakken. Denkt u bijvoorbeeld aan pijlen om een looprichting aan te geven of lijnen en vakken om een veilige afstand te bewaren. Dankzij de extra sterke lijmlaag, is de zelfklevende tape van Duraline ideaal voor het gebruik in bijvoorbeeld gangpaden of rijwegen in fabrieken en winkels. Daarnaast is deze tape duurzaam en slijtvast, hierdoor is het ideaal voor langdurig gebruik.

 

De vloermarkeringstape die u koopt bij 123inkt is 30 meter lang en te verkrijgen in het rood, wit en groen. Daarnaast hebben we gestreepte varianten markeringstape, in de kleuren geel/zwart, rood/wit en groen/wit. Volg het montagevoorschrift en zorg ervoor dat de tape permanent op zijn plek blijft zitten. 

 

Bij 123inkt koopt u zelfklevende vloermarkeringstape in opvallende kleuren. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! 


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.