123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Koffie

Van filterkoffie tot oploskoffie en alles daartussenin: op deze pagina bestelt u snel en eenvoudig lekkere koffie voor de beste prijs. Ideaal voor bedrijven, kantoren of kantines, maar ook voor thuis.

1 - 0 van 0

Koffie

Bestel hier goedkoop uw koffie voor op kantoor of thuis

Voor de werkdag écht begint eerst langs de automaat voor een kopje koffie: voor veel werknemers is het een vast ritueel. In onze webshop vindt daarom u alles om de perfecte kop koffie te zetten. Welke koffie u ook drinkt, er is altijd wel een product dat geschikt is voor u of uw bedrijf. Indien u wel graag een warme drank drinkt, maar geen fan bent van koffie, vindt u misschien wel iets naar uw smaak in ons gehele assortiment warme dranken. Dat bestaat onder andere uit grootverpakkingen thee en verschillende smaken Cup-a-Soup.

Koffie op kantoor

Een praatje bij de automaat, even kennismaken voor een vergadering, of juist napraten onder het genot van een bakkie: koffie is niet alleen lekker, maar brengt ons tijdens een werkdag ook bij elkaar. Goede koffie op kantoor is voor veel medewerkers dus erg belangrijk. Voor sommige kantoren betekent dit dat de koffiebonen zelf gemalen worden, terwijl er bij andere bedrijven altijd wel een pot filterkoffie staat. Ook Senseo koffiepads of koffiecups voor het Nespresso-apparaat zijn een optie, zodat ieder zijn eigen smaak kan kiezen. Zelfs cafeïnevrije koffie behoort tot de mogelijkheden!

Alles voor een smakelijk kopje koffie

Wanneer u koffie zakelijk bestelt, bijvoorbeeld voor in de kantine van uw bedrijf of vereniging, is het handig om direct andere benodigdheden in te slaan. Zo is een stapel koffiebekers natuurlijk onmisbaar in een goed ingerichte koffiecorner, maar we hebben ook roerstaafjes en koffiefilters in ons totaalassortiment. Zoekt u de juiste ingrediënten om koffie op smaak te brengen? Voeg dan zoetmakers toe zoals suiker of zoetjes. Ook verschillende soorten koffiemelk, zoals koffiecups, creamerstaafjes of melkpoeder, bestelt u direct mee.

Heeft u vragen over het bestellen van koffie? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.