123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pennen

Bij ons vindt u pennen in alle kleuren, soorten en maten, van onze eigen gele 123inkt balpennen tot de klassieke vulpen en gekleurde fineliners. Bestel vandaag nog uw favoriete pen!

1 - 0 van 0

Pennen

Bestel uw pennen eenvoudig online!

Sommigen beweren dat de 123inkt pen de lekkerst schrijvende pen van Nederland is, maar oordeel vooral zelf: ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren inkt! Daarnaast verkopen wij ook bekende merken zoals BIC, Papermate en Schneider.

Luxe balpennen
Wanneer u indruk wilt maken op kantoor of in de collegezaal, is een balpen van Cross, Parker of Scheaffer ideaal. Deze balpennen met een chrome afwerking hebben een luxueuze uitstraling en klassiek ontwerp, waardoor zij comfortabel schrijven. Vulpennen hebben ook een elegante uitstraling. Daarnaast zijn deze pennen ideaal als u veel schrijft, omdat de pen erg licht is.

AirPress pennen om ondersteboven te schrijven
Gebruikt u balpennen regelmatig buitenshuis? Bekijk dan onze speciale AirPress pennen. Deze pennen zijn ontwikkeld door NASA om zonder invloed van zwaartekracht te kunnen schrijven. Deze luchtdruk pennen maken gebruik van een hydraulisch systeem, waardoor de inkt niet terug de pen inloopt. Dat betekent dat u deze pennen zelfs onder extreme omstandigheden kunt gebruiken: bij temperaturen tot -5, ondersteboven en zelfs op nat papier!

Fineliners en gelpennen
Met behulp van fineliners en gelpennen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Deze pennen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, waardoor u altijd de perfecte pen voor uw volgende project vindt. Of het nu gaat om het maken van (kerst)kaarten of het versieren van cadeaus, met deze pennen kunt u alle kanten op. Schrijffout corrigeren? Gebruik dan de Pilot balpennen met uitwisbare inkt.

Papermate en Stabilo pennen met grip
Op zoek naar extra comfortabele pennen? Bekijk dan eens pennen met een rubberen grip, waardoor de pen stabieler in de hand ligt. Ook voor kinderen zijn er speciale, ergonomische pennen ontwikkeld. Deze Stabilo pennen met anti-slip gripzone voorkomt kramp en vermoeidheid, waardoor de pen urenlang op comfortabele wijze gebruikt kan worden. De pennen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en voor links- en rechtshandigen.

Maak uw aankoop compleet en maak de eerste aantekeningen met uw nieuwe pen in een notitieboek en in een gloednieuw etui houdt u uw pennen netjes bij elkaar. Voor alle soorten pennen hebben wij ook verschillende balpen vullingen beschikbaar.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.
Wist u dat 123inkt.nl een sterk groeiend assortiment kantoorartikelen heeft? Hier vindt u niet alleen alles om mee te schrijven, maar ook opbergartikelen, whiteboards, presentatiemateriaal en papiervernietigers. Zo kunt u alles voor kantoor eenvoudig in één keer bestellen!