123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Polssteunen

Voorkom of verhelp polsklachten met een polssteun bij uw toetsenbord of muis. Bestel nu een polssteun en maak van uw bureau een ergonomische werkplek!

1 - 0 van 0

Polssteunen

Koop hier de ergonomische polssteun die u nodig heeft

Als u een kantoorbaan heeft, zit u waarschijnlijk ongeveer acht uur per dag achter uw bureau, met uitzondering van een bespreking hier en daar. Toch zijn veel mensen niet bewust bezig met het creëren van een gezonde werkhouding. Het gevolg? RSI klachten aan de schouders, nek, handen en polsen, ook wel bekend onder de term ‘muisarm’. En dat terwijl zoiets simpels als een polssteun al verschil kan maken. Wij hebben verschillende ergonomische of ergo polssteunen in ons assortiment en vertellen u graag hoe deze producten uw werkplek gezonder maken.

Polssteun voor toetsenbord

Met een toetsenbord polssteun krijgen uw polsen extra ondersteuning tijdens het typen. De meeste toetsenborden zijn namelijk een stuk hoger dan uw bureaublad, waardoor u uw polsen licht omhoog moet buigen. Deze onnatuurlijke houding geeft spanning op uw spieren en pezen, die soms tot aan uw ellebogen of zelfs uw schouders aanhoudt: de bekende RSI-klachten. Door uw polsen tijdens het typen op een ergonomische polssteun te laten rusten, zakt die spanning snel weg. Er zijn polssteunen met gel of schuim: schokabsorberende materialen die pijnlijke drukpunten ontzien. Zo weet u zeker dat u op een verantwoorde manier uw toetsenbord gebruikt.

Muismat met polssteun

Naast polssteunen voor toetsenborden zijn er ook polssteunen speciaal voor de computermuis. Doordat u veel herhalende bewegingen maakt tijdens het muizen, is een ergonomische positie van uw pols essentieel om een muisarm te voorkomen of verhelpen. Ook vereist de bolle vorm van de muis een bepaalde knik in uw pols, die op den duur voor vervelende pijnklachten kan zorgen. Een muismat met polssteun verbetert de polshouding en biedt de nodige ondersteuning en comfort tijdens het gebruik van de muis.

Een gezonde werkhouding gaat natuurlijk verder dan een polssteun. Denkt bijvoorbeeld ook aan een ergonomische muis of een verstelbare monitorstandaard die uw computerscherm op ooghoogte brengt. In ons assortiment ergonomische producten vindt u alles om pijnklachten als gevolg van zittend werk zo goed mogelijk te voorkomen.
Als u nog vragen heeft over het bestellen van een polssteun voor toetsenbord of muis, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.