123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voetensteunen


Voorkom fysieke klachten en bestel een ergonomische voetensteun voor onder uw bureau. De steun verhoogt de ondergrond, waardoor uw zithouding direct verbetert. Met een van deze voetenbankjes bent u dus voorzien van een ergonomisch verantwoorde werkhouding!


Ga voor een goede werkhouding en bestel hier uw ergonomische voetensteun!

Is uw werkblad niet verstelbaar en staan uw voeten niet (meer) plat op de grond? Dan is er één simpele oplossing: de ergonomische voetensteun! Hij zorgt voor een goede zit- en werkhouding, waardoor u altijd comfortabel aan uw bureau zit.

Voorkom fysieke klachten

Het grootste voordeel van de voetensteun is dat u de kans op eventuele rugklachten verkleint. Wanneer u vaak werkt aan een bureau is het belangrijk dat uw voeten plat op de grond rusten. Of dat kan, hangt echter af van uw lichaamslengte en de hoogte van het werkblad. Bureaustoelen zijn (bijna) altijd verstelbaar, bureaus daarentegen niet altijd. De stoel stelt u af op de hoogte van het werkblad, waardoor u zomaar te hoog kunt zitten. Gelukkig lost een voetensteun dit probleem voordelig en snel op.

De voetensteun voorkomt beknelde onderbenen, omdat uw voeten op de juiste hoogte rusten. Tegelijkertijd zit u goed op uw stoel, wat voordelig is voor uw rug. Gebruik de voetenverhoger alleen als uw benen de grond niet raken. Als u de steun gebruikt als ‘comfortabel bankje’ zit u in een niet-ergonomische werkhouding, met alle klachten van dien.

Ergonomisch verantwoorde voetensteunen met handige eigenschappen

In ons assortiment vindt u diverse modellen van o.a. Kensington, Fellowes en Leitz. Deze merken zijn gespecialiseerd in het fabriceren van ergonomisch verantwoorde werkbenodigdheden. Voor extra comfort kiest u voor een voetenverhoger met de volgende eigenschappen:
  • Instelbare hoogtestand: zorgt ervoor dat uw voeten rusten op de juiste hoogte.
  • Flexibele hoekstand: maakt een lichte schommelbeweging mogelijk.
  • Antislip-oppervlak: zorgt ervoor dat uw voeten niet van de steun afglijden.
 
Spendeert u veel tijd achter uw bureau? Richt uw hele werkplek dan in met ergonomische producten. Van ergonomische muizen tot laptophouders en van rugsteunen tot speciale bureaustoelen: u bestelt alles voor een perfecte werkhouding hier!

Veelgestelde vragen

Wat is een goede voetensteun?

Een goede voetensteun heeft een instelbare hoogtestand, een antislip-oppervlak en (eventueel) een flexibele hoekstand. Op 123inkt.nl vindt u voetensteunen met al deze eigenschappen, waardoor u voorzien bent van een ergonomisch verantwoorde werkhouding.

Waarom een voetensteun onder het bureau?

De voetensteun voorkomt eventuele rugklachten, omdat u verantwoord achter uw bureau zit. Uw benen bungelen niet boven de grond, maar staan stevig op de voetenverhoger. Hierdoor zit u in een perfecte werkhouding.
 

Heeft u vragen over het bestellen van voetensteunen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag even verder.