123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Koffiemelk


Met een beetje koffiemelk maakt u de smaak van uw koffie helemaal naar wens. Bestel hier heerlijke koffiecreamer, creamersticks of cupjes koffiemelk en geniet van een romig kopje koffie.


Koffiemelk en koffiecreamer kopen? Bestel nu!

Een scheutje koffiemelk of een lepeltje creamer maakt een bak koffie vaak nét wat lekkerder. We bieden verschillende soorten koffiemelk, zodat u zelf kiest welke u het lekkerst vindt. Gaat u voor koffiecreamer, worden het handige creamersticks of heeft u toch liever cups met koffiemelk? Zowel thuis als op het werk komt onze koffiemelk goed van pas.

Koffiecreamer en creamersticks

Koffiecreamer heeft een plantaardige basis en is hierdoor lang houdbaar: handig wanneer u de koffiemelk buiten de koelkast wilt bewaren. Ook zorgt de creamer voor een milde, romige smaak. Kent u bijvoorbeeld de Completa koffiecreamer? Deze Friesche vlag koffiemelk in poedervorm staat in menig keukenkastje! Naast grote verpakkingen koffiecreamer in een pot of zak, bestaan er ook losse creamersticks. Deze zijn ideaal voor de koffiecorner, maar kunnen ook in een café of restaurant op tafel gelegd worden, samen met de suikersticks. Direct groots inslaan? Met onze 123inkt creamersticks in een handige, grote dispenserdoos van 500 stuks kunt u weer even vooruit.

Koffiemelk in cups

Wilt u wel een lang houdbare melk, maar drinkt u het liefst ‘echte’ melk in uw koffie? Kies dan voor cupjes koffiemelk. Ook deze zijn los verpakt, waardoor doseren eenvoudig is. In de kleine cups zit bovendien extra geconcentreerde melk. U heeft dus maar een klein scheutje van deze koffiemelk nodig voor een heerlijk romige smaak!

Koffiemelkpoeder voor uw automaat

Voor een koffieautomaat heeft u speciaal koffiemelkpoeder nodig. Dit poeder voegt u toe aan de koffieautomaat, zodat daar de heerlijkste cappuccino’s en latte macchiato’s mee gemaakt worden. Wilt u de koffiecorner op kantoor compleet maken? Bekijk dan ook ons aanbod koffiebonen en bestel bovendien de benodigde accessoires mee, zoals koffiebekers.

Veelgestelde vragen

Wat is koffiecreamer?

Koffiecreamer is een melkvervanger in poedervorm, die speciaal voor in de koffie gemaakt is. Creamer bestaat uit verschillende plantaardige ingrediënten en bevat dus geen ‘echte’ melk. Wel geeft koffiecreamer uw kopje koffie een romige, melkachtige smaak.

Wat is gezonder: koffiecreamer of koffiemelk?

Beide soorten melk voor in de koffie zijn kunstmatig samengesteld. Koffiecreamer is poeder dat de smaak van melk nabootst. Koffiemelk in cups of flesjes is ingedikte melk, die extra geconcentreerd is. Gebruik zowel koffiecreamer als koffiemelk dus met mate.


Wilt koffiemelk of koffiecreamer kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Kijk dan of uw antwoord op de 'Vraag en antwoord' pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.