123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Suiker, zoetjes en honing

Breng uw kopje koffie of thee op smaak met suiker of zoetjes. Op deze pagina vindt u ons assortiment zoetmakers voor warme dranken. We verkopen suikersticks en suikerklontjes, maar ook zoetjesdispensers en per 2 stuks verpakte zoetjes.


Suikerklontjes, suikersticks en zoetjes kopen

Of het nu gaat om een warme drank thuis, op kantoor of in uw restaurant: suiker en zoetjes mogen niet ontbreken. Een zoete touch aan een kopje koffie of thee is voor veel mensen namelijk precies wat het zo lekker maakt. Voor een zoete smaak in uw warme drank kunt u kiezen tussen suikerklontjes, suikersticks en zoetjes. Zo vindt u altijd een geschikte zoetmaker voor uw kantoor, kantine, restaurant of eigen keuken.

Suikerklontjes

Het handige aan suikerklontjes is dat ze een fijne basishoeveelheid suiker bevatten. Zo weet u altijd precies hoeveel suiker u in de koffie drinkt: één klontje, twee, of misschien wel drie? Toch is er verschil in grootte mogelijk. Zo verkopen wij bijvoorbeeld mini en midi suikerklontjes, waarbij de midi suikerklontjes bijna een gram meer suiker bevatten. Suikerklontjes zijn verpakt in handige dozen, die u in de koffiecorner of in de keukenkast kunt zetten. Zo doseert iedereen zelf de juiste hoeveelheid suiker in zijn of haar koffiebeker.

Suikersticks

Vooral op grote kantoren en in de horeca zijn suikersticks een prettige keuze. Met suikersticks heeft u ook altijd de juiste hoeveelheid suiker. Dankzij de verpakking per stuk zijn ze echter hygiënischer om te pakken of te serveren. Bovendien bevat een suikerstick fijne kristalsuiker die eenvoudiger oplost dan een suikerklontje. Bent u op zoek naar een voordeelverpakking met suikersticks, bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik? Bekijk dan ook onze 123inkt suikersticks in een handige doos van 500 stuks.

Zoetjes

Op zoek naar een alternatief voor suiker, met minder calorieën? Dan zijn zoetjes ook een optie. Een hervulbare zoetjesdispenser is ideaal om in de keuken, op tafel of in de kantine neer te zetten, zodat zelfbediening eenvoudig is. Ook zijn er zoetjes die per twee verpakt zijn in handige sachets, wat in de horeca weer goed van pas komt.

Wilt u suikerklontjes, suikersticks of zoetjes kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.