123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Weegschalen

Bij ons vindt u verschillende soorten weegschalen. U kunt onder andere pakketweegschalen, precisiewegers of brievenwegers bij ons kopen. Onze weegschalen zijn geschikt voor diverse toepassingen en verschillende typen bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan laboratoria, ondernemingen of diëtisten.

1 - 0 van 0

Weegschalen

Meten is weten! Bestel nu uw pakketweegschaal of precisieweger online

Als u met enige regelmaat pakketten of brieven verstuurt, komt een eigen pakketweegschaal of brievenweger goed van pas. Door het gewicht te meten, weet u precies hoe het betreffende pakketje of die belangrijke brief gefrankeerd moeten worden.

Brievenweger
Er is een verschil tussen pakket-, post- en brievenweegschalen. Zo heeft een brievenweger een kleiner bereik in gewicht dan bijvoorbeeld een pakketweegschaal. Bij ons vindt u brievenwegers die tot 500 gram kunnen meten, maar ook weegschalen met een bereik tot 5 kg. Op de duidelijk leesbare displays ziet u vaak tot de gram nauwkeurig hoe zwaar de betreffende brief of envelop is.

Postweegschalen
De postweegschalen in ons assortiment hebben al een groter bereik. Hoewel ze iets minder nauwkeurig zijn dan bijvoorbeeld een precisieweger, zijn ze wel geschikt voor grotere en zwaardere pakketjes. We hebben postweegschalen die tot 1 kg, 2 kg, 5 kg of 10 kg kunnen aflezen. Bij de modellen van Dymo wordt software meegeleverd, waardoor u het gewicht van poststukken af kunt lezen vanaf uw computer of laptop. Deze apparaten werken op AAA-batterijen of kunnen aangesloten worden met een USB-kabel.

Pakketweegschalen
Als u dagelijks grote pakketten verwerkt, biedt een pakketweegschaal uitkomst. Daarmee kunt u tot op 200 gram nauwkeurig het gewicht aflezen van pakketten tot maximaal 180 kg. Over het algemeen werken deze weegschalen met een adapter en worden ze geleverd met een apart LCD-display, zodat u snel het juiste gewicht kunt aflezen.

Precisiewegers
In het geval van uiterst nauwkeurige wegingen is een precisieweger ideaal. Deze weegschalen kunnen tot 500 gram meten, maar wel tot 0,1 gram nauwkeurig. Dat maakt deze wegers uitermate geschikt voor laboratoria, dieettoepassingen, het wegen van sieraden of kleine hoeveelheden van een specifiek product. Om energie te sparen, schakelen deze apparaten zichzelf automatisch uit. Doorgaans werken ze op AAA-batterijen.

Als u kleine producten of kleine hoeveelheden van een bepaald product wilt wegen, zijn gripzakjes ideaal om te gebruiken als verpakking. Met een labelprinter kunt u vervolgens het zakje voorzien van een etiket met het juiste gewicht.

Bent u op zoek naar het juiste verzendmateriaal? Wij hebben een uitgebreid assortiment met verpakkingsartikelen, waar u alles vindt van verzenddozen, tot verpakkingstape en opvulmaterialen.
 Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.