123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Micro SD kaarten

Micro SDHC-kaarten (hoge capaciteit)
Hieronder vindt u Micro SDHC-kaarten (formaat 15 x 11 mm). Dit zijn High Capacity MicroSD-kaarten (capaciteit 4 tot 32 GB). Deze kaarten zijn alleen te gebruiken in apparaten met een MicroSDHC of MicroSDXC logo, bijvoorbeeld een smartphone of camera. Ze zijn niet te gebruiken in oudere apparaten met een MicroSD-logo zonder de toevoeging HC of XC.

Micro SD-kaarten (standaard capaciteit)
Standaard Micro SD-kaarten (met een MicroSD-logo zonder HC of XC toevoeging) zijn er alleen in lage capaciteit, tot 2 GB. Deze zijn geschikt voor oudere apparaten van 2008 en eerder, waarop nog geen Micro SDHC- of  Micro SDXC-logo staat. Deze kaarten worden door ons niet meer verkocht.

Inclusief adapter?
MicroSD-kaarten hebben een handig, klein formaat. Hierdoor passen ze in kleine elektronica. Maar om het kaartje in uw computer of laptop te steken, is een standaard SD-formaat vereist. De adapter die bij sommige Micro SD-kaarten wordt meegeleverd biedt uitkomst. Steek de Micro SD-kaart in de adapter om hem te veranderen in een SD-kaart met standaardformaat (bijv. als u bestanden van uw computer op de Micro SD-kaart wilt zetten).

1 - 3 van 3