123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Textiellijm


Repareer kleding snel met textiellijm. Deze speciale lijmsoort is perfect om verschillende stoffen aan elkaar te laten kleven. U vindt hier professionele textiellijm tegen scherpe prijzen. Bestel op werkdagen vóór 23.59 uur en u gaat de volgende dag al aan de slag!

Op zoek naar sterke textiellijm? Bestel nu!

Kledinglijm is altijd handig om in huis te hebben. Zo komt de tube goed van pas voor het maken van onzichtbare naden, het zomen van broeken of het bevestigen van verschillende lagen stof. Voor welke toepassing u de lijm ook wilt gebruiken, in onze webshop vindt u de juiste tube!

Textiellijm gebruikt u in combinatie met diverse stoffen. Dit kan katoen zijn, maar ook leer. Handig, want het overkomt iedereen weleens dat een favoriet kledingstuk op een ongewenst moment wordt geteisterd door een grote scheur. Geen zorgen, met textiellijm is het item binnen no time gerepareerd. Wij raden iedereen aan om altijd een tube bij de hand te hebben, zodat u onderweg, op werk óf tijdens die ene belangrijke dag nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Maar wist u dat u nog véél meer kunt met kledinglijm? Deze tubes zijn echte alleskunners die goed van pas komen bij de volgende zaken:
  • Juiste plaatsing van zakken: wanneer u zakken op een kledingstuk wilt naaien, kan het handig zijn om deze eerst op de juiste plek te plakken. De zakken lijnt u hierdoor goed uit en ze verplaatsen niet tijdens het naaien. Nog een pluspunt: naaien gaat stukken makkelijker, omdat u pennen niet uit de pocketcurve hoeft te halen.
  • Kleding versieren met patches: bevestig patches razendsnel en eenvoudig met textiellijm. Patches komen goed van pas om een gat te bedekken of om een kledingitem op te leuken. Laat de applicatie een paar minuten drogen en klaar is Kees.
  • Bevestig kleine stukjes aan elkaar: sommige stukjes stof zijn te klein om te naaien. Met textiellijm lost u dit probleem op, want deze plakt kleine stukjes stof eenvoudig aan elkaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gebruikt u textiellijm?

Zorg ervoor dat het kledingstuk schoon en droog is en dat u de gebruiksaanwijzing heeft gelezen. Vervolgens brengt u de lijm aan rondom het gat of de scheur. Dan plakt u er een lapje stof op of hecht u de twee zijkanten aan elkaar. Daarna klopt u het goed aan en laat u de lijm helemaal opdrogen. Uw kledingstuk is klaar voor gebruik en u kunt het wassen en strijken.

Hoelang moet textiellijm drogen?

De Pattex textiellijm heeft een droogtijd van 30 minuten en de wasmachinebestendige textiellijm van Bison moet 24 uur drogen. Gebruikt u een andere textiellijm? Dan verwijzen wij u naar de gebruiksaanwijzing of bijsluiter.

Hoe sterk is textiellijm?

Textiellijm is zeer sterk en bestand tegen wassen, stomen en strijken. De lijm is krachtig genoeg voor het omzomen van spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren, het aanbrengen van applicaties en het omboorden van tapijten.


Heeft u nog vragen over het bestellen van textiellijm? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.