123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
Bekijk al onze kerstverlichting

Nieuwsbrief

123inkt.nl faciliteert snelle doorstart Staples Benelux

123inkt.nl faciliteert snelle doorstart Staples Benelux


Het e-commercebedrijf 123inkt.nl heeft overeenstemming bereikt over de overname van Staples Benelux. Dit betekent dat de doorstart van Staples, gevestigd in Almere, een feit is. Het belangrijkste deel van de werkgelegenheid is hierdoor veiliggesteld en de klanten zullen weer beleverd gaan worden.

De strategische overname verrijkt de kennis van 123inkt.nl in de markt van kantoorartikelen, waardoor de organisatie een volgende stap kan zetten in het realiseren van zijn groeiambities. Gerben Kreuning, eigenaar en oprichter van 123inkt.nl: “Staples is als totaalleverancier op het gebied van kantoorbenodigdheden, facilitaire producten en meubilair voor zakelijke klanten een waardevolle aanvulling op onze organisatie en zal zeker gaan bijdragen aan onze verdere groei en ontwikkeling. De komende maanden gebruiken we om Staples goed te laten landen in onze organisatie."

De bedrijfsactiviteiten van Staples Benelux worden direct opgestart, zodat de Staples klanten weer via de bestaande koppelingen en de website kunnen bestellen. Het uitleveren van bestellingen is daarmee weer mogelijk. Staples levert dagelijks meer dan 20.000 kantoor- en verbruiksartikelen voor de zakelijke markt. Het bedrijf is oorspronkelijk voortgekomen uit een papierhandel, opgericht door George Hendrik Bührmann in 1886. Sindsdien zijn er diverse overnames en fusies geweest, waarbij het bedrijf in 2007 verder ging onder de naam Corporate Express. In 2008 volgde de overname door Staples.

123inkt.nl is sinds de lancering van de webwinkel in 2000 een begrip in Nederland en met ruim 4 miljoen klanten online marktleider op het gebied van inktcartridges, toners en fotopapier. Naast de goedkoopste inktcartridges en toners staat 123inkt.nl garant voor een razendsnelle levering, de beste service en deskundig advies. 123inkt.nl - met meer dan 600 medewerkers in Nederland - werd de afgelopen jaren talloze keren verkozen tot de beste webwinkel in de categorieën Kantoorartikelen en Elektronica en kreeg daarvoor de ABN AMRO Webshop Award uitgereikt. 123inkt.nl kent vijf zusterorganisaties, die elk specialist zijn op hun gebied: accu’s en batterijen, ledlampen, 3D-printers, schoonmaakartikelen en managed print services.

De transactie is nog afhankelijk van goedkeuring van de ACM.