123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3,5 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nieuws

AD Geld & Recht: Hoe vind ik betaalbare printer-inkt?

Hoe vind ik betaalbare printer-inkt?

Printerinkt van de officiële merken is duurder dan champagne. Maar daar hoeft u geen genoegen mee te nemen. AD Geld & Recht presenteert vier manieren om zo goedkoop mogelijk uit te zijn!

  • 1. Bij veel winkels en via internetsites is het mogelijk om lege cartridges te laten bijvullen, de zogenaamde refill-stations. Let wel op: sommige cartridges zijn niet na te vullen. Ook is het mogelijk dat de printer beschadigd raakt, als de inkt verkeerd wordt bijgevuld.
  • 2. Een andere optie is het kopen van imitatiecartridges. Deze hebben dezelfde vorm als de echte, maar ze zitten voller en zijn een stuk goedkoper. Maar uit een test van de Consumentenbond in oktober dit jaar blijkt wel, dat geïmiteerde kleureninkt vaak vervaagt bij daglicht. Zwarte imitatiecartridges zijn meestal wel goed van kwaliteit. Door deze te kopen bespaar je al gauw een paar honderd euro per jaar, vooral als er veel geprint wordt.
  • 3. Op internet zijn er talloze sites die de prijzen vergelijken van printercartridges. Bijvoorbeeld op www.inktvergelijker.nl. Zoek je merknaam en printertype op en zie meteen welke internetsites de goedkoopste cartridges aanbiedt. Dit zijn echter wel alleen merkcartridges en sites, de winkelprijzen worden niet vergeleken.De voordeligste merk- en imitatiecartridge vindt u over het algemeen op www.123inkt.nl, blijkt na een onderzoekje op vergelijkingssites. Een lagere prijs krijgt u bij 123inkt als u ervoor kiest om de cartridge zonder het doosje te bestellen.
  • 4. Het is ook de moeite waard om een printer niet zo goedkoop mogelijk te kopen. Een laserprinter verbruikt bijvoorbeeld minder inkt dan een inktjetprinter, deze zijn in de winkel vaak het goedkoopst. Ook de all-in-one printers, die scannen, kopiëren en faxen, zijn vaak voor ongeveer zeventig euro verkrijgbaar, maar kosten per jaar gemiddeld vier keer de aanschafprijs aan inkt. Dit komt doordat deze printers erg veel inkt verbruiken.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!