123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Op printersupplies besparen door voor huismerk artikelen te kiezen

Op printersupplies besparen door voor huismerk artikelen te kiezen 

Uit het eind mei gepubliceerde onderzoek van de consumentenbond blijkt dat consumenten veel geld kunnen besparen als er wordt gekozen voor een huismerk artikel in plaats van het dure A-merk. Gemiddeld kan er 35% worden bespaard als consumenten alleen voor huismerk artikelen kiezen. 

Printer supplies 

Niet alleen in supermarkten worden er huismerk artikelen aangeboden als alternatief voor A-merken. Ook op het gebied van printersupplies kan er veel worden bespaard als er wordt gekozen voor huismerk artikelen. Uit onderzoek van het American Consumer Institute bleek al in 2007 dat inkt per milliliter tien keer duurder is dan de duurste Dom Perignon champagne. Aangezien cartridges en toners prijzen hebben vanaf ongeveer 10 euro tot meer dan honderd euro per stuk kunnen consumenten aanzienlijke bedragen besparen door ook hier voor een huismerk artikel te kiezen. 

123inkt.nl 

Verschillende (online) bedrijven bieden huismerk cartridges en toners aan. Eén van die bedrijven is 123inkt.nl. Voor alle gangbare typen cartridges en toners wordt er een huismerk aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Gemiddeld kunnen consumenten op een cartridge 58% besparen en op een toner 41,5% als zij kiezen voor het 123inkt huismerk in plaats van A-merken van bijvoorbeeld HP, Epson, Canon, Lexmark, Brother of Samsung. 

Kwaliteit 

De consumentenbond heeft in het verleden diverse onderzoeken verricht naar de kwaliteit van huismerk cartridges. Uit deze onderzoeken bleek dat huismerk cartridges nagenoeg met dezelfde kwaliteit printen als originele A-merk cartridges. 123inkt.nl is zich bewust van de twijfels die een consument kan hebben bij het kopen van huismerk artikelen. 123inkt.nl is overtuigd van de uitstekende kwaliteit van haar cartridges en toners en geeft daarom 100% levenslange garantie op alle huismerk artikelen. 

Over 123inkt.nl 

123inkt.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van inkt cartridges, toner cartridges en overige printer toebehoren. In deze branche is 123inkt.nl al enige jaren marktleider van Nederland. In 2008 en 2009 won 123inkt.nl de Nationale Thuiswinkel Award voor beste webwinkel in de categorie ‘Computer hard- & software’. 

Voor meer informatie kunt u de website www.123inkt.nl bezoeken of telefonisch contact opnemen: 0294-787123.